ONI SU NAJBAHATIJI POLITIČARI U SRBIJI: To što su radili ni pas s maslom ne bi pojeo! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

crna lista

ONI SU NAJBAHATIJI POLITIČARI U SRBIJI: To što su radili ni pas s maslom ne bi pojeo! (VIDEO) (FOTO)

Da li vas iznenađuje ova lista, i da li su svi zasluženo našli svoje mesto na njoj?!
Objavljeno: 22:37h

Već dugo se u Srbiji pojam političara izjednačava sa bahatošću, a da li je to korektno? Listamo situacije i afere gde su pokazivali svoje bahato lice, pa vi sami prosudite.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vojislav Šešelj

Bahato ponašanje lidera radikala u parlamentu traje decenijama. Snimak iz 1994. godine svedoči da je svojevremeno znao i da čupa tehniku i opremu iz sale, ali i da se potuče.

Bilo je tu i polivanja vodom.

Kada je gostovao kod Minimaksa, 1990. godina, Šešelj je praktično celu emisiju proveo pričajući neukusne viceve o Hrvatima, a voditelju je pokazao i pištolj.

Nenad Čanak

foto: Dragana Udovičić

Čanak je punio novinske stupce pričama o kafanskoj tuči. Incident se dogodio 2012, pred kafanom “Tako je suđeno”, bivšeg vaterploste Dače Ikodinovića u Novom Sadu.

Po rečima napadnutog Pavla Lešanovića, Čanak je izašao iz kafane, na parkingu sačekao da on izađe a zatim ga pretukao sa svojim telohraniteljima, udarajući ga štapom po glavi i licu, uz povike “Ubij pi*ku beogradsku” i “Udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša”.

Novosadski Osnovni sud oslobodio je 2016. godine Čanka ovih optužbi, ali je i sam Čanak u izjavama priznavao da je sukoba bilo, ali ne u opisanoj meri.

Čedomir Jovanović

Čedomira Jovanovića prozivaju da bahato troši. I svi pitaju odakle novac za zimovanja, letovanja na najekskluzivnijim destinacijama sveta.

foto: Instagram/budikraken

Tako su mediji tvrdili da je 2014. godine za vili u Grčkoj potrošio 6 miliona evra.

Velimir Ilić

Ilić je poznat po malo "neformalnijim" nastupima i u skupštini, i na televiziji, pa mu nisu strane psovke, šokantne izjave, ispadi...

Kompilacija njegovih bahatijih istupa mogla bi da potraje...

Miroslav Čučković

Nakon što je postavljen kamen temeljac za kinesku fabriku Mei Ta novinari sajta Istinomer hteli su da postave pitanje predsedniku opštine Obrenovac Miroslavu Čučkoviću.

Čučković je najpre rekao da je događaj završen i da neće da odgovara na pitanja. Iako mu je novinarka skrenula pažnju da je on javna ličnost i državni službenik, te da ima obavezu da odgovori na pitanje koje zanima građane, Čučković je počeo da dobacuje snimatelju i novinarki: - Skloni mi se, čoveče. Skloni mi se sa kamerom, šta mi stavljaš tu kameru pod nos!? Neću da dajem izjavu, vikao je predsednik opštine Obrenovac.

Bratislav Gašić

Jedna izjava, nepromišljena, i na ovoj listi je i on. Potom je njegov lik osvanuo na freskama u njegovom rodnom Kruševcu, pa je zabetonirao svoje mesto ovde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.