VUČIĆ NAKON ŠEŠELJEVOG SKANDALA U SKUPŠTINI: Izvinjavam se poslanicima što sam bio neprijatan, nije tačno da sam pretio! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

sasvim direktno

VUČIĆ NAKON ŠEŠELJEVOG SKANDALA U SKUPŠTINI: Izvinjavam se poslanicima što sam bio neprijatan, nije tačno da sam pretio! (VIDEO)

Nakon sastanka u vili Mir, Federika Mogerini i Aleksandar Vučić obratili su se javnosti
Objavljeno: 15:10h

- Srbija, bez obzira na teške razgovore koje smo danas imali gospođa Mogerini i ja, ostaje na evropskom putu. Evropska unija je za nas najvažnija destinacija - kazao je premijer Vučić nakon sastanka sa visokom predstavnicom EU.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Svi se zbune, danas je težak neki dan... Pre svega mi Srbi i građani Srbije poznati smo kao dobri domaćini i bez obzira da li smo sa nekim idejama saglasni ili ne za nas je najveća uvreda ako nam neko kaže da nismo bili dobri domaćini. Izvinjavam se poslanicima koji su bili nepristojni danas u parlamentu jer u jednom trenutku ja sam bio neprijatan prema njima. Nikom nisam pretio, to nije tačno!

Civilizovani ljudi se ponašaju tako što pustite gospođu Mogerini da kaže šta ima, pa onda kažete svoje - ocenio je on.

MOGERINI GOVORILA, radikali pravili haos, lupali rukama o klupe i pevali: "SRBIJA, RUSIJA, NIKAD UNIJA" (VIDEO)

Mogerini se osvrnula na skandal koji su izazvali radikali u parlamentu dok je ona govorila:

- Nije lepo biti nepristojan prema dami, ali to je deo politike, i ja to razumem - kazala je ona, i dodala da je kao italijanska političarka upoznata sa sličnim situacijama.

Kazala je da to nije ugrozilo gostoprimstvo koje ovde oseća.

Pitanja novinara odnosila su se i na to zašto se Mogerini sastala sa Jeremićem i Jankovićem, a premijer je kazao da je to normalno u demokratskom društvu.

- Nisam mnogo zainteresovan za to. Meni su bitnija regionalna pitanja. Dobili su priiliku da malo više "kukumavče". Verovatno su se bavili onim "učiteljice, da prijavim ovog iz klupe" - kazao je on.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.