OMRSIĆE SE: Nikola Selaković dobija jednu od 3 NAJVAŽNIJE FUNKCIJE U SRBIJI! (FOTO)
Foto: Beta

MLADOŽENJA DOBIO BRAČNI POKLON

OMRSIĆE SE: Nikola Selaković dobija jednu od 3 NAJVAŽNIJE FUNKCIJE U SRBIJI! (FOTO)

Bivši ministar pravde bi, tek pošto je stao na ludi kamen i svoju vernost obećao supruzi Milici Stojanović, mogao da dobije i važnu političku ulogu u Beogradu
Objavljeno: 10:30h

Funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković najozbiljniji je kandidat da sedne u užarenu fotelju gradonačelnika Beograda i da na tom mestu nasledi Sinišu Malog, koji, prema najavama premijera Aleksandra Vučića, neće još dugo obavljati tu funkciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Selakovića su mnogi videli kao budućeg premijera, on će ipak biti novi gradonačelnik Beograda i tako zauzeti jedno od najvažnijih mesta u zemlji. Na njegov izbor niko neće imati primedbe jer je cenjen u stranci i uživa veliko poverenje lidera SNS-a Aleksandra Vučića - kaže dobro obavešteni sagovornik.

foto: Fonet

Prema njegovim rečima, zamena Selaković-Mali mogla bi da se dogodi odmah nakon završetka predsedničkih izbora u Srbiji.

Predsednička trka dobija još jednog člana: Nenad Čanak se kandiduje za predsednika

- Realno je očekivati, a to je nagovestio i Vučić, da Siniša Mali neće ostati do kraja svog mandata gradonačelnik Beograda, da Selaković preuzme funkciju od Malog odmah nakon završenih predsedničkih izbora - kaže naš sagovornik.

Da bi Selaković mogao da bude novi gradonačelnik Beograda, nagovestio je i sam premijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić, koji je u intervjuu za jedan beogradski list, a na pitanje da li će bivši ministar pravde nakon predsedničkih izbora sesti u premijersku fotelju Vučić je odgovorio:

- On je mlad dečko, ima značajan uticaj i ugled u SNS-u, videćemo šta dalje. Imamo mi beogradske izbore i mnoge druge, ko zna šta će sve biti.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.