OPOZICIJA APELUJE: Odblokirajte rad parlamenta, ovo je državni udar!
Foto: Fonet

jeremić i janković složni

OPOZICIJA APELUJE: Odblokirajte rad parlamenta, ovo je državni udar!

Ove sedmice se desio državni udar, tražimo od Vučića da odblokira rad Skupštine i podnese ostavku na mesto premijera, rekao je budući predsednički kandidat Vuk Jeremić. Vučić je izgubio izbore jer se nije opredelio za demokratsku borbu, rekao je drugi kandidat, Saša Janković i pozvao vlast da vrati institucije gde im je i mesto
Objavljeno: 15:09h

Za razliku od lažnih držanih udara o kojima se ranije govorilo, ove nedelje se dogodio pravi državni udar, kazao je misleći na suspendovanje rada Narodne skupštine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zahtevamo od Aleksandra Vučića da odblokira rad Skupštine, da podnese ostavku na mesto premijera, ukoliko se kandiduje za predsednika Srbije i da omogući fer izbore, naveo je.

- Ukoliko Vučić pozitivno ne odgovori na naše zahteve, preduzećemo zajedničke korake u odbrani ustavnog poretka, rekao je Jeremić.

- Aleksandar Vučić je izgubio izbore, nije se opredelio da se u demokratskoj borbi nadmeće sa opozicionim kandidatima, rekao je Janković.

- Parlament mora da radi redovno, izbori moraju da budu regularni, onaj ko ih čini neregularnim, ruši Srbiju, naveo je.

- Ako je neko bio prozivan da podnese ostavku na svoju funkciju, to sam bio ja, minimum minimuma to treba da uradi i Vučić - kazao je on.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.