PODRŠKA PENZIONERA JE VELIKO OHRABRENJE ZA MENE: Jeremić danas dobio podršku NUPS  (FOTO)
Foto: Promo

predsednički izbori

PODRŠKA PENZIONERA JE VELIKO OHRABRENJE ZA MENE: Jeremić danas dobio podršku NUPS (FOTO)

Jeremić je rekao da kada se prema penzionerima ponašate na način na koji se prema njima ponaša aktuelna vlast, šaljete poruku mladima da im ne padne napamet da ostanu i ostare u Srbiji
Objavljeno:

Novo udruženje penzionera Srbije (NUPS) podržalo je danas kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Danas sam dobio podršku koja mi mnogo znači. Podrška NUPS je veliko ohrabrenje za mene i za sve one koji su se pridružili našim naporima da na ovim izborima napravimo korak koji će promeniti situaciju u Srbiji, koja je izuzetno teška. Odnos prema našim najstarijim sugrađanima, prema ljudima koji su godinama radili i gradili ovu zemlju nije samo pitanje odnosa prema njima, već i prema svima nama - istakao je Jeremić.

foto: Promo

Jeremić je rekao da kada se prema penzionerima ponašate na način na koji se prema njima ponaša aktuelna vlast, šaljete poruku mladima i radno sposobnim ljudima da im ne padne napamet da ostanu i ostare u Srbiji. - To je nešto što mora da se promeni. Ja sam u svom predsedničkom programu, i za sada sam jedini kandidat koji je izašao sa konkretnim predsedničkim programom koji ima više od 60 mera koje planiram da sprovedem, vrlo jasno istakao da je jedna od prvih stvari koju ću da uraditi kao predsednik stavljanje potpisa na inicijativu da se povuče Zakon iz 2014. kojim su penzionerima oduzeta stečena prava. To je po meni ne samo neustavan, nego politički štetan i moralno neprihvatljiv čin. Ne mogu vam oduzeti ono što ste zaradili - naglasio je Jeremić.

foto: Promo

Predsednica Skupštine NUPS Dragica Minić rekla je da uzimajući u obzir njegovu izjavu i njegovu politiku oni su jednoglasno odlučili da mu daju podršku.

- Nadam se da će ta saradnja u budućnosti da bude vrlo plodonosna - rekla je predsednica Skupštine NUPS Dragica Minić.

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.