LJUBAVNI BRODOLOMI SRPSKIH POLITIČARA: O ovim vezama nisu hteli da zucnu ni reč! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

propale romanse

LJUBAVNI BRODOLOMI SRPSKIH POLITIČARA: O ovim vezama nisu hteli da zucnu ni reč! (FOTO)

S ovim damama su glavne "face" sa srpske političke scene imale ljubavne romanse pre nego što su uplovili u bračne vode
Objavljeno:

Srpska politička scena preplavljena je "mačo" tipovima i frajerima od kojih su neki u svoje vreme žarili i palili, dok pak drugi, mlađi, to rade i danas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je većina političara u srećnim brakovima, dosta njih proživelo je ljubavne brodolome. Ideja da svoj ljubavni i privatni život drže pod velom tajne prija mnogim nosiocima vlasti, te se trude da sve ostane u tajnosti.

Međutim, misterija i bračni statusi onih na visokim funkcijama navode građane da istaržuju i "rasvetle" šta se zbiva, ko je bio s kim, kao i da li su iste osobe za govornicom i u svoja četiri zida... U daljem tekstu pročitajte sa kim su sve glavne "face" sa srpske političke scene imale ljubavne romanse pre nego što su uplovili u bračne vode.

*Aleksandar Vučić

Još uvek aktuelni premijer Srbije, Aleksandar Vučić bio je u braku sa Ksenijom Vučić, novinarkom na TV Pink koja vodi emisiju Pravac.

foto: Damir Dervišagić

Ksenija i Aleksandra imaju dvoje dece, a ljubav se ugasila 2014. godine. Od tada se spekulisalo ko će zauzeti Ksenijino mesto u Vučićevom srcu, a onda se pojavila Tamara. Premijerovu sadašnju suprugu nemamo prilike da viđamo u javnosti često, ali kada se pojavi, slobodno možemo reći da zaseni sve.

foto: Marina Lopičić

Ipak, ko su dame koje su pre Ksenije i Tamare ukrale premijerovo srce, nije poznato.

*Vojislav Šešelj

Lider radikala u svoje vreme bio je pravi zavodnik. Pevačice, glumice, pa i koleginice iz njegove branše "padale" su na neodoljivi šarm. Davne 1991. godine zabavljao se sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, ali to nije tajna, pa čak i sam vojvoda otvoreno priča o tome...

foto: Printscreen / Youtube / Reflektor

Ono što je privuklo više pažnje jesu navodi koji su ga povezivali sa glumicom Ivanom Žigon, ali i predsednicom parlamenta Majom Gojković. Međutim, Šešelj je te izjave negirao i rekao da su čiste izmišljotine. On je već dugi niz godina u braku sa Jadrankom koja je svojevremeno izjavljivala da je, kada je shvatila da je Šešelj zabavan i šarmantan, znala da njihovim viđanjima neće biti kraja.

Takođe, lider Srpske radikalne stranke, pre sadašnje supruge Jadranke bio je u braku sa Vesnom Tunić.

*Boško Obradović

Lider Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, iako propagira politiku koja porodicu smatra najvažnijom, na neki način rasturio je svoju. Naime, Obradović iza sebe ima jedan neuspeli brak.

On je doživeo ljubavni brodolom jer ga je prema pisanju medija, bivša supruga Vesna ostavila. Iz tog braka ima troje dece, a kako je i sam više puta govorio, brak je pokušao da spasi na sve načine, ali bezuspešno.

Ipak, Obradović je okrenuo novi list i zaplovio u novu ljubavnu romansu.

foto: glaszapadnesrbije.rs

Njegova nova supruga, Julija ga je kako i sam kaže - preporodila.

*Slobodan Milošević

Maltene prvi skandal srpske političke višestranačke scene bila je navodna veza Slobodana Miloševića i Spomenke Jović.

foto: Printscreen / Youtube / Marko Milošević

Tadašnji predsednik Srbije, navodno, ludo je bio zaljubljen u voditeljku “Dnevnika” RTS-a, početkom devedesetih koja je mu je prema nikad potvrđenim glasinama, uzvratila emocije.

*Predrag Marković

Nije tajna i afera koja je postojala između Predraga Markovića i Ksenije Milivojević.

foto: Fonet

Marković je tada viđan u javnosti s portparolom G17 Ksenijom Milivojević. Ksenija i Marković dugo su demantovali da u njihovom odnosu postoji išta drugo osim prijateljstva, iako su na svim javnim događajima bili nerazdvojni. Afera se nakon tri godine završila brakom, a brak raspadom.

Marković je sada u bračnim vodama po drugi put, a njegova nova supruga je Vesna, koja je uzela suprugovo prezime.

*Vuk Drašković

Javnost je malo upoznata sa davnom romansom Vuka Draškovića. To su u stvari više bile simpatije i to prema novinarki Mirjani Bobić Mojsilović. Međutim i tada se spekulisalo da one nisu uzvraćene.

foto: Fonet

Ipak, po nekima su Vuk i Mirjana početkom prošle decenije, kada je on bio na vrhuncu popularnosti, pa i među ženama, imali strasnu vezu. Pričalo se da je Vuku tih godina retko koja dama mogla da odoli. Da li je mogla Mira - ostaje tajna...

*Zoran Živković

Zoran Živković, nakon ubistva Zorana Đinđića postao je tada najmoćniji čovek Srbije, a javnost je više brujala o njegovoj navodnoj romansi sa glumicom Katarinom Radivojević.

foto: Damir Dervišagić

Prva iskra među njima je, navodno, planula u niškom klubu gde je ekipa filma dočekivala pravoslavnu 2003, zajedno sa Živkovićem i njegovom porodicom. Nišlije su brujale o njihovim glamuroznim provodima, pa i o tome da je Živković Katarini obećavao stan i uloge u inostranstvu.

foto: Filip Plavčić

Posle je, kažu priče, Živković postao bivši u životu svoje "ljubavnice" čim je otišao sa mesta premijera.

(M.Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.