DŽIHADISTI su igrali FUDBAL odsečenim GLAVAMA SRBA! Svedočenje Francuza o zločinima nad Srbima!
Foto: Shutterstock

filozof Danijel Šifer

DŽIHADISTI su igrali FUDBAL odsečenim GLAVAMA SRBA! Svedočenje Francuza o zločinima nad Srbima!

Šifer je istakao da dnevnik, propraćen fotografijama, govori o ubistvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime istorijske istine i protiv nemoralnosti
Objavljeno:

Kulturni centar frankofonskih Belgijanaca ‚‚Valonija i Brisel" u Parizu organizovao je književno veče na kome je filozof Danijel Šifer, između ostalih, predstavio i svoju knjigu ‚‚Kosovski testament", pisanu kao svedočenje u vidu dnevnika od 24. marta do 10. juna 1999, za vreme NATO bombardovanja Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Knjigu objavljenu krajem 2015. Šifer je predstavio u četvrtak uveče francuskoj publici zajedno sa svojim novijim filozofskim izdanjima koja se, pre svega, bave pokretom dendizam.

NIKAKO NIJE VOLEO OVAJ GRAD! Tito je samo jednom došao u zvaničnu posetu, i DESIO SE PEH!

foto: Thinkstock

Šifer je istakao da dnevnik, propraćen fotografijama, govori o ubistvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime istorijske istine i protiv nemoralnosti i onih koji su napali Srbiju bez mandata UN.

Šifer je istakao da su danas na Kosovu na vlasti ljudi za koje postoje dokazi da su počinili strašne zločine, na šta su ukazivali mnogi, od Karle del Ponte pa do Dika Martija. Izneo je i svoja iskustva tokom raspada Jugoslavije.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.