LJUDIMA U SRBIJI PUCA KIČMA, poručio Čedomir Jovanović SA KOPAONIKA!
Foto: Instagram/budikraken

iskreno brine za narod

LJUDIMA U SRBIJI PUCA KIČMA, poručio Čedomir Jovanović SA KOPAONIKA!

- Pozivi na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora predstavljaju unošenje dodatne nestabilnosti u naše društvo - rekao je Jovanović, a nešto pre toga je poručio: "Posle tri meseca na štakama pirueta na levom kolenu"
Objavljeno: 17:17h

Predsednik LDP Čedomir Jovanović danas je ocenio da pozivi na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora predstavljaju unošenje dodatne nestabilnosti u društvo, prenose agencije.

- Pozivi na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora predstavljaju unošenje dodatne nestabilnosti u naše društvo, gde ljudima puca kičma od neizvesnosti u svakodnevnom životu - rekao je Jovanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je dodao i da bi bilo dobro da oni koji odlučuju o svemu shvate da izbore prati obaveza uspostavljanja reda.

- Moramo u izbore da uđemo na normalan način, ne mrcvareći zemlju koja je već platila preveliku cenu za nepredvidivu politiku, iza koje, po pravilu, stoji nesposobna vlast - naveo je Jovanović.

Inače, Čedomir Jovanović je ovu izjavu poslao sa Kopaonika, gde već neko vreme uživa u za većinu građana ove države preskupim lepotama ove planine.

Nešto pre ovog saopštenja na Instagramu je napisao još jedno saopštenje, uz sliku koju vidite gore:

"Posle tri meseca na štakama pirueta na levom kolenu, nema ligamenata, nema hrskavice... but power of real life & love of life & KRAKEN SURVIVE".

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.