VUKIĆ I LAZAREVIĆ se potukli u Dačićevom kabinetu?! Ivica: Malo Holivuda nije na odmet!
Foto: Zorana Jevtić

opšti haos

VUKIĆ I LAZAREVIĆ se potukli u Dačićevom kabinetu?! Ivica: Malo Holivuda nije na odmet!

- Njih dvojica su već dugo u lošim odnosima - tvrdi izvor
Objavljeno:

Vanja Vukić i Branko Lazarević, bliski saradnici Ivice Dačića lidera Socijalističke partije Srbije i ministra spoljnih poslova, potukli su se u njegovom kabinetu, prenosi “Alo!”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj nesvakidašnji događaj zbio se pre dva meseca u Dačićevom kabinetu u Ministarstvu spoljnih poslova. Kako tvrdi dobro obavešten izvor “Alo!”, samo je bilo pitanje dana kada će loš odnos dvojice Dačićevih saradnika eskalirati u fizički sukob.

- Njih dvojica su već dugo u lošim odnosima. Naime, Vukić je opasno zamerio Lazareviću što je, kada je počela istraga protiv Lazarevića zbog odavanja tajni članovima grupe Darka Šarića, on, kao neke od svedoka, naveo sekretarice koje su tada radile kod Vukića. On je poludeo što je Lazarević njih, ni krive ni dužne, pokušao da uvuče u taj proces, te je čak išao i kod Dačića da traži da ovaj obuzda Lazarevića. Vukić je tada lideru socijalista poručio da je bolje da mu Lazarević ne izlazi na oči - tvrdi dobro obavešten izvor “Alo!”.

Kako dodaje, situacija se prividno smirila jer se Vukić i Lazarević jedno vreme nisu sretali. No, pre dva meseca, Dačić je, tvrdi naš izvor, obojici zakazao sastanak u svom kabinetu, verovatno kako bi ih pomirio.

- Vukić je prvi stigao kod Dačića u kabinet, a kada se malo kasnije pojavio Lazarević, on se besno okrenuo Dačiću i upitao ga: “Šta će ovaj ovde?”. Dačić je ćutao, ali je zato iziritirani Lazarević uzvratio: “Mali, nemoj da se..š”. Tada je Vukiću pao mrak na oči i udario je Lazarevića koji je pao od jačine udarca. Sve to je videla i Dačićeva sekretarica, čini mi se V.K. koja je počela da vrišti. Vukić je zatim još jednom udario Lazarevića, čini mi se da ga je šutnuo dok je ležao, i poručio Dačiću: “Rekao sam ti šta će da se desi ako ga budem sreo”, nakon čega je otišao - prepričava naš sagovornik.

Ipak, ove navode demantovao je ministar spoljnih poslova koji je za Kurir rekao da tuče nije bilo.

foto: Zorana Jevtić

- Više puta sam već demantovao tu priču, koja je stara više meseci. Niti je bilo tuče, niti je Lazarević ikad od mene nešto tražio što bi bilo protivzakonito. Malo Holivuda za razonodu na političkoj sceni - rekao je Dačić za Kurir.

(Espreso.co.rs / Alo.rs, Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.