Jeremić: Vučić ne može da pobedi u prvom krugu izbora, svakog dana je sve agresivniji!
Foto: Nebojša Mandić

teške reči

Jeremić: Vučić ne može da pobedi u prvom krugu izbora, svakog dana je sve agresivniji!

Podsećajući da je ponudio podršku Saši Jankoviću za eventualni drugi izborni krug, Jeremić kaže da je očekivao da mu Janković na isti način uzvrati
Objavljeno:

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić smatra da će ishod predsedničkih izbora biti odlučen u drugom krugu i očekuje da se tu naći on i premijer Aleksandar Vučić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Svakim danom je sve većem broju ljudi očiglednije da ćemo se u drugom krugu naći on i ja i da će to biti jasan referendum - da li nam je danas dobro ili ne", rekao je Jeremić i untervju za "Alo!"

Prema njegovim rečima, Vučić "ne može da pobedi u prvom krugu" izbora i zbog toga je, kako je naveo, "svakim danom sve nervozniji i agresivniji". Upitan da li bi pozvao narod na demonstracije ukoliko posumnja u rezultate izbora, on je odgovorio:

foto: Fonet

- Ne smemo dozvoliti da se prekraja izborna volja građana, zato je neophodno biti prisutan na svim glasačkim mestima i dobro se pripremiti za izbornu noć, uključujući i u Republičkoj izbornoj komisiji. Tome trenutno posvećujemo izuzetno veliku pažnju i energiju".

Podsećajući da je ponudio podršku Saši Jankoviću za eventualni drugi izborni krug, Jeremić kaže da je očekivao da mu Janković na isti način uzvrati, "ali on to, po svoj prilici, ne želi da uradi".

foto: Fonet

Na pitanje da li je DS podržala Jankovića zbog loših Jeremićevih odnosa sa liderom njegove bivše stranke Draganom Šutanovcem, on je rekao da je to ostavilo utisak da u DS "imaju neku svoju računicu na ovim izborima".

Upitan da li očekuje podršku Tomislava Nikolića, Jeremić je odgovorio kratko: "Ne".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.