IMA LI NEKO PROTIV? ZNAČI NEMA! Snimak Dačića koji IGNORIŠE glas protiv Vučića na glavnom odboru SPS postao HIT! (VIDEO)
Foto: prtsc/Bojana Terzic

javno glasanje

IMA LI NEKO PROTIV? ZNAČI NEMA! Snimak Dačića koji IGNORIŠE glas protiv Vučića na glavnom odboru SPS postao HIT! (VIDEO)

SPS podržao Vučića kao zajedničkog kandidata
Objavljeno: 15:37h

Na sednici Glavnog odbora u "Sava centru", ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić danas je ignorisao jednog člana partije koji je glasao protiv Aleksandra Vučića kao zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima i odluku proglasio jednoglasnom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lider socijalista je na kraju svog obraćanja predložio da se stranka javnim glasanjem izjasni da li je za to da njihov kandidat na predstojećim izborima za šefa države bude aktuelni premijer Aleksandar Vučić, što su članovi SPS zdušno podržali podizanjem ruku u vazduh.

Ipak, kada je upitao ima li neko ko se predlogu protivi, a ruka članice iz Begeča Plemenke Laćarac se podigla u vazduh u zadnjem redu, Dačić je to ignorisao i rekao: "Nema. Da li ima neko uzdržan? Hvala."

- To je to! Idemo na pobedu! Živela Srbija - zaključio je lider socijalista.

Laćarac je nešto kasnije svoje protivljenje obrazložila stavom da odluka koja je doneta predstavlja "urušavanje SPS" i da je SPS trebalo da ima svog kandidata.

Bonus video:

Espreso Anketa: Za koga ćete glasati na izborima - za Tomu ili Vučića?

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.