HRVATI SU AGRESORI: Dačić besan zbog zatvaranja granice!

traje trgovinski rat

HRVATI SU AGRESORI: Dačić besan zbog zatvaranja granice!

Ministar spoljnih poslova je ocenio da Hrvatska protiv Srbije vodi trgovinski rat, ali da mi imamo spremne mere
Objavljeno: 17:21h

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Hrvatska protiv Srbije vodi trgovinski rat i ekonomsku agresiju, ocenivši da je Srbija "napadnuta". - Ako žele sukobe, nema nikakvih problema. Ako neko misli da Srbija neće da uvede mere, neka se ne igra. Mi imamo spremne mere, ali smo ih odložili - rekao je Dačić za TV Pink, istakavši da niko ne može da kaže Srbiji da nema pravo da se brani. Ministar je dodao i da je Srbija suočena sa ultimatumom, navodeći da su mnoge zemlje "zbog ovoga ratovale u prošlosti", ali da Beograd ne želi bilo kakve sukobe.

On je istakao da je očekivao da Hrvatska krene putem traženja rešenja nakon razgovora premijera Aleksandra Vučića i Zorana Milanovića, ali da nije bilo poboljšanja. Na pitanje da li bi se Srbija saglasila da primi nazad izbeglice koje bi joj vratile evropske zemlje, ministar je rekao "apsolutno ne". - Zašto bi mi bili žrtve apsolutne nesposobnosti Evropske unije - upitao je Dačić, koji je kazao da Evropa nema jedinstvenu politiku.
Ivica Dačić
Kontramere Srbije zbog hrvatske odluke da zatvori granične prelaze za teretni saobraćaj stupiće na snagu danas u ponoć, ako u međuvremenu ne bude postignut sporazum između dve strane. (Espreso.co.rs/ Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.