DAČIĆ PORUČIO VUČIĆU DA NE ODUSTAJE: Srbija ne može biti stabilna pobedom drugog kandidata!
Foto: Fonet

podrška

DAČIĆ PORUČIO VUČIĆU DA NE ODUSTAJE: Srbija ne može biti stabilna pobedom drugog kandidata!

Dačić veruje da su za sada medijske spekulacije o Nikolićevoj kandidaturi tačne, jer to do sada niko nije demantovao
Objavljeno:

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je danas lidera SNS i premijera Aleksandra Vučića da prihvati odluku svoje partije i bude predsednički kandidat, jer je to važno za političku stabilnost Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne vidim drugi način kako Srbija može da bude stabilna pobedom drugog predsedničkog kandidata - rekao je Dačić za TV Pink, odbacujući navode medija da on gura Vučića u sukob sa Nikolićem kako bi on bio premijer. Kako je rekao, "to su gluposti". Dačić veruje da su za sada medijske spekulacije o Nikolićevoj kandidaturi tačne, jer to do sada niko nije demantovao, a prošlo je, kaže dovoljno vremena. - Pretpostavljam da je ta vest tačna - rekao je Dačić i ponovio da se svojom kandidaturom Nikolić svrstava na stranu Vučićevih protivkandidata.

foto: Beta Miloš Miškov

Ocenjuje da je Nikolićeva kandidatura udar na SNS i na Aleksandra Vučića, te da će rezultat njegove kandidature biti "nikakav" osim što će pomoći onima koji su protivkandidati. SPS je u startu rekao da Nikolićeva kandidatura ne obezbeđuje pobedu na izborima, a da su šanse u drugom krugu bile pola-pola, dodao je Dačić i poručio premijeru da ne odustaje, jer je borba, osnovna logika politike. - Nema emocija, ako je Nikolić stao na stranu onih koji su protiv - rekao je lider SPS. Kaže da je Nikolićeva kandidatura možda i dobra stvar, jer će se videti koliko ko podrške ima, ocenjujući da će lider SNS biti predsednik sa Nikolićem ili bez. - Ako se Nikolić kandiduje, u čemu je njegova razlika u odnosu na Sašu Jankovića, Vuka Jeremića ili neke druge protivkandidate, jer je njihov glavni cilj ne samo da Vučić padne i što se traži njegova glava, nego što je Vučić personifikacija današnje vlasti i politike koja se sprovodi - rekao je Dačić. On je naveo i da bez obzira na Nikolićevu kandidaturu, parlamentarnih izbora ne treba da bude.

Bonus video:

Espreso ekskluzivno sa Zukorlićem u Novom Pazaru

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.