DS: Pozivamo Vučića da podnese ostavku!
Foto: Espreso.co.rs

apel i na sns funkcionere

DS: Pozivamo Vučića da podnese ostavku!

Demokratska stranka pozvala je kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije, a funkcionere Srpske napredne stranke da to zahtevaju od njega istim žarom kojim su zahtevali da Saša Janković podnese ostavku na mesto zaštitnika građana
Objavljeno:

- Saša Janković je svoj posao u instituciji Zaštitnika građana završio i zatim dostojanstveno i principijelno podneo ostavku. Kako se Aleksandar Vučić nalazi na značajno moćnijoj i uticajnijoj poziciji, pozivamo ga da podnese ostavku - rekao je zamenik predsednika DS-a Igor Salak, a preneto je u stranačkom saopštenju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U suprotnom, ocenio je Salak, svima će postati jasno da će Vučić mesto premijera koristiti za političku promociju i da ostali kandidati neće imati ni minimum medijskog prostora za predstavljanje svojih stavova i programa.

- Pozivamo i funkcionere Srpske napredne stranke da zahtevaju od kandidata Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade istim žarom kojim su zahtevali da Saša Janković podnese ostavku na mesto Zaštitnika građana - kazao je Salak.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.