VIDIMO SE U NEKOM DRUGOM FILMU! Vučić odjavio Tomu?!
Foto: Fonet

ne veruje mu dovoljno

VIDIMO SE U NEKOM DRUGOM FILMU! Vučić odjavio Tomu?!

Premijer smatra da je "suviše velika važnost svega što je urađeno u proteklom periodu da bi sve tako olako zbog jednih predsedničkih izbora bilo izgubljeno"
Objavljeno: 16:44h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić razgovarali su u nedelju i u ponedeljak o predsedničkim izborima, saznaje "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je Nikoliću poručio da ga je "uvek podržavao", ali da zbog njegovih rezultata i istraživanja javnog mnjenja postoji "značajan rizik da Srbija izgubi sve".

foto: Beta

- Vučić je rekao predsedniku da je spreman da nastavi saradnju s njim, ali u nekom drugom obliku - kaže sagovornik "Blica".

Prema istom izvoru, Vučić je još istakao da je "suviše velika važnost svega što je urađeno u proteklom periodu da bi sve tako olako zbog jednih predsedničkih izbora bilo izgubljeno".

Nikolić to objašnjenje nije prihvatio.

foto: Marina Lopičić

Danas za 16 sati zakazana je sednica Predsedništva SNS koja će biti zatvorena za javnost.

- Očekuje se da članovi Predsedništva danas predlože ko će biti kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima.

Vučić je, prema istom izvoru, rekao Nikoliću i da "ne može da dozvoli da se najgori prevaranti i lopuže vrate na vlast zahvaljujući sujeti i eventualnim tehničkim greškama nas dvojice".

Zanimljivo je da je danas Tomislav Nikolić kazao da je sve dogovoreno, i da će Vučić večeras saopštiti građanima ko je kandidat vlasti.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.