MILICA ZAVETNICA PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: "U meni kucaju tri srca" (FOTO)
Milica Đurđević Stamenkovski, Foto: Printscreen/youtube

INSTAGRAM

MILICA ZAVETNICA PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: "U meni kucaju tri srca" (FOTO)

- Dragi prijatelji, na zalasku ove 2022. godine želim sa vama da podelim jednu lepu vest, napisala je

Objavljeno:

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika u drugom je stanju i na svet će u julu naredne godine doneti blizance. Ona nije krila radost zbog lepih vesti koje su njen suprug Stefan Stamenkovski i ona dobili početkom novembra.

Milica je sada prvi put pokazala i trudnički stomak, a uz fotografiji na Instagramu na kojoj blista imala je i jaku poruku.

Milica Đurđević Stamenkovski
foto: PREENTSCREEN INSTAGRAM

- Dragi prijatelji, na zalasku ove 2022. godine želim sa vama da podelim jednu lepu vest. Odnedavno u meni kuca tri srca. Zahvalna sam svima vama, jer ste se iskreno obradovali blagoslovu koji smo dobili. Nadam se da će se pojedini politički oponenti ubuduće uzdržati od daljih komentara u kojima mi već javno vređaju i nerođenu decu. Ne želim da ih imenujem. Sami će se prepoznati. Sve što činimo i izričemo, o sebi govorimo. Budimo ljudi - napisala je ona i dodala:

- Porodica je svetinja. Najsnažnija armija u kosmosu. U julu sledeće godine, ako Bog da, naša će biti brojnija za dva člana. Dragi moji, želim vam zdravlje, blagostanje i ljubav.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.