VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: "“Mihin stil igre ostaće trajna INSPIRACIJA” (FOTO)
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink

"Mihin pečat u sportu obojen je strašću"

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: "“Mihin stil igre ostaće trajna INSPIRACIJA” (FOTO)

Podsetimo, Siniša Mihajlovića godinama se borio sa opakom bolešću, a poslednjih dana mu se stanje pogoršalo. Borio se Siniša kao lav, ali nije uspeo

Objavljeno: 17:31h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodici i poštovaocima Siniše Mihajlovića, nekadašnjeg srpskog reprezentativca i trenera.

Predsednik se oglasio na svom instagram profilu i istakao da je ga je pogodila vest o smrti slavnog reprezentatitvca.

– Izuzetno me je pogodila vest o smrti Siniše Mihajlovića, legende našeg i evropskog fudbala i patriote koji je svom snagom voleo Srbiju. Način na koji je shvatao i igrao fudbal, u koji je utkao ceo život kao igrač i trener, ostaće upamćen po njegovom jedinstvenom talentu i temperamentu. Mihin pečat u sportu obojen je strašću koju je ostavlјao na terenu, kao i iskrenom emocijom koju nikada nije skrivao ni kada je pobeđivao, ni kada je gubio. Igra i borbenost kojima je vinuo „Zvezdu“ do svetskog vrha, čime je obeležio deo najsvetlije istorije ovog tima i srpskog fudbala, odavno su ušli u anale fudbalskog sporta – napisao je Vučić i dodao:

– Malo je reči kojima bi mogle da se opišu njegove majstorske bravure na terenu, a pamtimo ih svi, kao i vanserijske golove kojima je izazivao oduševlјenje i koje je uvek posvećivao svom timu, porodici i državi, ponosno i iskreno, kao što je i igrao. Tako se nosio i sa strašnom bolešću – borbeno i uzdignute glave, sa nesalomivim duhom, kakav je imao i na terenu. Bio je vrhunski sportista kojeg su poštovali i saigrači i protivnici, a Mihin stil igre ostaće trajna inspiracija i uzor generacijama mladih fudbalera. Izražavam duboko saučešće porodici, prijatelјima i poštovaocima Siniše Mihajlovića. Neka počiva u miru – zaključio je predsednik.

Podsetimo, Siniša Mihajlovića godinama se borio sa opakom bolešću, a poslednjih dana mu se stanje pogoršalo. Borio se Siniša kao lav, ali nije uspeo.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.