Medvedev čestitao Vučiću Dan državnosti Srbije
Foto: Damir Dervišagić

ruska čestitka

Medvedev čestitao Vučiću Dan državnosti Srbije

"Rusko-srpski odnosi, zasnovani na principima prijateljstva, uzajamnog poštovanja i poverenja, dosledno se razvijaju. Uveren sam da dalje jačanje bilateralne trgovinsko-ekonomske, naučno-tehničke, kulturne i humanitarne saradnje, kaže se u čestitki
Objavljeno:

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio čestitku premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva povodom nacionalnog praznika Dana državnosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Rusko-srpski odnosi, zasnovani na principima prijateljstva, uzajamnog poštovanja i poverenja, dosledno se razvijaju. Uveren sam da dalje jačanje bilateralne trgovinsko-ekonomske, naučno-tehničke, kulturne i humanitarne saradnje, realizacija perspektivnih zajedničkih projekata u industriji, energetici i infrastrukturi potpuno odgovaraju interesima naših zemalja", kaže se u čestitki.

Premijer Rusije poželeo je premijeru Vučiću uspeh u radu, a građanima Srbije blagostanje i prosperitet.

foto: AP

Srpski premijer zahvalio je celokupnom ruskom državnom rukovodstvu za podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije.

Premijer Vučić je ambasadora Čepurina upoznao sa tokom dijaloga između Beograda i Prištine, poručivši da je najvažnije očuvati mir i stabilnost, ali i zaštititi srpske nacionalne i državne interese.

Vučić i ambasador Čepurin su, tokom susreta, razgovarali i o ekonomskoj, kulturnoj i vojno-tehničkoj saradnji dveju zemalja, konstatujući da bilateralni odnosi Srbije i Rusije dobro napreduju u svim oblastima od zajedničkog interesa, saopšteno je iz Vlade Srbije.

BONUS VIDEO:

Espreso ponovo u tematskom vozu: Ovog puta smo stigli do kranje destinacije

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.