Tužilaštvo utvrđuje da li se Vacić lažno predstavljao! Građanima se predstavljao kao savetnik, a da li je imao tu funkciju?
Foto: Dragana Udovičić

ispituju se navodi

Tužilaštvo utvrđuje da li se Vacić lažno predstavljao! Građanima se predstavljao kao savetnik, a da li je imao tu funkciju?

Vacić, koji je poznat kao aktivista pokreta 1389, ugovorom o delu je bio angažovan u Kancelariji za KIM, a nedavno je ostao bez tog posla
Objavljeno:

Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu stigla je nedavno krivična prijava protiv Miše Vacića zbog lažnog predstavljanja, jer se, kako tvrdi njen podnosilac, građanima predstavljao kao savetnik direktora Kancelarije za KIM, a nije imao tu funkciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tužilaštvo će ispitati navode krivične prijave i odlučiti o daljem postupanju - rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

Vacić, koji je poznat kao aktivista pokreta 1389, ugovorom o delu je bio angažovan u Kancelariji za KIM, a nedavno je ostao bez tog posla.

U istom tužilaštvu u toku je još jedan postupak protiv Miše Vacića za nasilničko ponašanje 2012 godine, kada su aktivisti Dveri na Novom Beogradu prelepili svoje plakate preko plakata pokreta 1389.

Aktivisti 1389 su Dverima kako se sumnja odgovorili napadom motkama.

Bonus video:

OVO JE PRAVA ISTINA O ŽENI KOJA PROSI: Baka Ljubica je PREVARANT!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.