Cica Tome Nikolića želi da uređuje vesti na RTS!
Foto: Facebook, Ana Mandić

Traži uhlebljenje

Cica Tome Nikolića želi da uređuje vesti na RTS!

- Zaista ne znam da li postoji šansa da budem izabrana, to će odlučiti Upravni odbor RTS-a - navodi atraktivna Ana Mandić
Objavljeno: 09:35h

Ana Mandić, savetnica predsednika republike Tomislava Nikolića, a koja je zajedno sa svojim kolegama Ivonom Katić i Aleksandrom Zagorcem iz Predsedništva Srbije konkurisala za mesto člаna Progrаmskog sаvetа Rаdio televizije Srbije (RTS), za “Alo!“ kaže da u tome nema aposolutno ništa sporno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona navodi da ima jasan cilj kako bi doprinela RTS-u ukoliko bi baš ona bila izabrana.

- Zaista ne znam da li postoji šansa da budem izabrana, to će odlučiti Upravni odbor RTS-a. A što se tiče toga šta bih uradila, već sam rekla da bih učinila sve da se i dalje poštuju načela javnog servisa i svakako da ostane puna sloboda uređivačke politike - navodi Mandićeva koja je i prošle godine konkurisla za ovo mesto, i dodaje:

- Učinila bih da se radi još više na informativnim sadržajima, edukaciji, obrazovanju, sadržajima za mlade. A to što sam i ja i još moje dvoje kolega koji su se prijavila iz predsednikovog medisjkog tima, nije nikava prepreka, daleko od toga, nikada ne bismo uticali ni na šta - kaže ona. Podsećanja radi, u ponedeljak je skupštinski Odbor za kulturu i informisanje utvrdio konačnu listu od 28 kandidata zа člаnove Progrаmskog sаvetа RTS-a. Troje njih je, međutim, privuklo najveću pažnju, a razlog je jednostavan - već rade kao deo medijskog tima predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane za koga će glasati na predstojećim predsedničkim izborima!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.