Slovenci ljuti na svoju Vladu: Zašto ste glasali za Kosovo u Unesku?

Podrška Srbiji

Slovenci ljuti na svoju Vladu: Zašto ste glasali za Kosovo u Unesku?

U komentarima na internetu Slovenci pišu kako je glas za Kosovo "dno dna" i "podrška divljacima"
Objavljeno: 15:51h

Sigurno da nikoga u Srbiji nije iznenadilo da je Slovenija bila jedna od država koja je glasala za prijem Kosova u Unesko. Ono što je, međutim, zapanjujuće jeste da građani "dežele" masovno osuđuju potez Vlade u komentarima na tu vest. Velika pobeda Srbije: Kosovo nije primljeno u UNESCO! Tako su čitaoci sajta Radio-televizije Slovenije podršku Kosovu nazvali "stramotnim", da je Vlada "glasala za divljake", kao i da "puzi pred Nemcima i Amerikacima".

(Prevod: Ne mogu da verujem da smo glasali ZA??!!! Ne mogu da verujem! Dno dna! Da li ste možda na YouTube pogledali rušenje crkava? Divljaci, primitivci, isti su kao ISIS u Palmiri. To su ostaci civilizacija starijih od tih primitivaca)
(Prevod: Pravilno. Neko ko uništava kulturnu baštinu jednog naroda (Srba i njihovih crkava) ne može biti primljen na UNESCO-a, sa moralne tačke gledišta. A ni pravno zato što to nije ni zemlja. Jedina stvar koja mi smeta je da je Slovenija glasali u korist članstva, verovatno pod direktivom SAD)
(Prevod: Zahtevam zvanično objašnjenje od slovenačke vlade zašto smo glasali ZA. Molim opravdanje za ovo glasanje.)
(Prevod: Bukvalno smo puzali na kolenima pred Nemcima i posebno Amerikanacima, to je sramotno za našu zemlju i, što je najgore od svega, izgubili smo. Tako smo postali još gubitnici u političkoj areni.)
(Prevod: Ova sramna slovenačka politika ne predstavlja mene. Tu sramotu koja se razvlači 30 godina u odnosu prema Kosovu će se prodavati slovenački kvazipolitičari će morati sami da objašnjavajuz. Ako imaju savesti...ali sumnjam.) Ako je suditi po ovim komentarima, izgleda da će Vlada Slovenije morati ozbiljno da se razmisli o svojim postupcima prema Srbiji i Kosovu. (Espreso.co.rs / Radio televizija Slovenije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.