SUKOB U LSV: Čanak želi da se kandiduje, odbori mahom za Jankovića!
Foto: Prinstcreen, N1

javno progovorila o svađama

SUKOB U LSV: Čanak želi da se kandiduje, odbori mahom za Jankovića!

Govoreći o napuštanju stranke kaže da nije uspela da razvije sa kolegama iz Predsedništva LSV zdravu diskusiju i da oseti podršku i razumevanje. Ova situacija je prelila čašu i to je bila crta preko koje ja nisam mogla preći, navela je ona
Objavljeno: 09:56h

Narodna poslanica, doskorašnja članica LSV Marinika Tepić je u Novom danu izjavila da neće vratiti mandat stranci, da Liga ne tapka u mestu, već da ide unazad, a da se nada da će se vratiti na pravi put. Navodi da je sigurna da je Čanak u "želji da se kandiduje", ali da vidi da su preostali odbori stranke mahom za Sašu Jankovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Govoreći o napuštanju stranke kaže da nije uspela da razvije sa kolegama iz Predsedništva LSV zdravu diskusiju i da oseti podršku i razumevanje. Ova situacija je prelila čašu i to je bila crta preko koje ja nisam mogla preći, navela je.

Stranka nije formalno donela odluku koga će podržati, kaže ona i navodi da je sigurna da je "Čanak u želji da se kandiduje", a takav utisak je, navodi, stekla, i razgovarajući s njim i u stranci. "Ja sam intenzivno u komunikaciji s ljudima i bivšim stranačkim kolegama koji se javljaju posle ovog istupa i stava... I koliko vidim, mahom je raspoloženje po preostalim odborima LSV da se ne podrži eventualni predlog Nenada Čanka da se kandiduje, da će svakako biti za Sašu Jankovića", navela je.

Tepićeva je rekla da neće vratiti poslanički mandat, jer ja smatra da nema šta da vraća LSV. Dodala je da se nada da će se LSV vratiti na svoj, pravi put: "Nisam ja skrajnula sa tog opozicionog puta".

Ona je istakla i da je njen gradski odbor (pančevački) izglasao stav da ona treba da zadrži taj mandat.

Tepićeva navodi da je u LSV došla krajem 2008, početkom 2009 godine. Dodaje da nije prvi put da se nije slagala sa potezima stranke, da se trudila da popravi šta može, ali, kako navodi, sada to nije moguće.

"Ne samo da se (u LSV) tapka u mestu, ide se i unazad", ocenila je.

Kako je navela, unutarstranački izbori se kontinuirano pomeraju od oktobra, a dodaje da, kako stoji, desiće se posle predsedničkih izbora. Dobili smo žuti karton od birača, dobili smo poruke da politika srednjeg puta nije ono što oni žele, navela je.

BONUS VIDEO:

U ovim gradovima Srbije u januaru se desio BEJBI BUM!

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.