Ukoliko Vučić odluči da se kandiduje za predsednika Srbije, ZNA SE KO ĆE BITI NOVI PREMIJER!
Foto: Nebojša Mandić

espreso ekskluzivno saznaje

Ukoliko Vučić odluči da se kandiduje za predsednika Srbije, ZNA SE KO ĆE BITI NOVI PREMIJER!

Iako se čeka Sretenje kako bi SNS objavio ko je predsednički kandidat ispred ove stranke, spremno je rešenje i za mesto predsednika Vlade
Objavljeno:

Kako saznaje Espreso, premijersko mesto će u slučaju da se Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika pripasti najverovatnije sadašnjem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Beta

I dok javnost s nestrpljenjem čeka kandidata vlasti za predsedničke izbore, rezultati pokazuju da bi sadašnji premijer Vučić, već u prvom krugu ostavio iza sebe sve protivnike. I sama opozicija plaši se Vučićeve kandidaturu. To je priznao i lider radikala Vojislav Šešelj.

Sam Vučić već mesecima ne želi da komentariše da li će se kandidovati za predsednika, govoreći da "ima bitnijih tema", ali i da je zadovoljan i srećan poslom koji radi. No, više puta su pojedini funkcioneri SNS u poslednje vreme izlazili u javnost s izjavama da bi Vučić trebalo da bude kandidat za predsednika.

U SNS, kako saznaje Espreso, maltene doneta odluka ko bi zauzeo premijerovo mesto ako bi Vučić postao Tomin naslednik na Andrićevom vencu. Za sada je najizvesnije da to bude Nebojša Stefanović.

On je jedan od najbližih saradnika Aleksandra Vučića, a Vučić je zadovoljan kako već godinama vodi resor policije.

foto: Marina Lopičić

Stefanović nosi doktorsku titulu u ekonomiji, iako su mu sporili njenu validnost. Radio je u privatnim kompanijama, dok nije prešao profesionalno u politiku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.