Jeremić: Novac za moju kampanju potiče iz domaćih izvora, NEĆU DA OTKRIJEM FINANSIJERE I STAVIM IH NA LISTU ZA ODSTREL!
Foto: Beta

OPOZICIONI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA

Jeremić: Novac za moju kampanju potiče iz domaćih izvora, NEĆU DA OTKRIJEM FINANSIJERE I STAVIM IH NA LISTU ZA ODSTREL!

On smatra da će to biti referendum na kome će narod reći šta misli o brojnim neispunjenim obećanjima i činjenici da se danas u Srbiji do posla dolazi uglavnom preko partijske knjižice
Objavljeno: 09:32h

- Naša istraživanja kažu da sigurno ulazim u drugi krug. Onda ćemo imati referendum - da li nam je dobro ili loše? - rekao je u intervjuu za "Blic" Vuk Jeremić, predsednik CIRSD i budući kandidat za predsednika Srbije.

On smatra da će to biti referendum na kome će narod reći šta misli o brojnim neispunjenim obećanjima i činjenici da se danas u Srbiji do posla dolazi uglavnom preko partijske knjižice.

Jeremić navodi da će kandidat vladajuće stranke biti Aleksandar Vučić.

- Uveren sam da neće odoleti pokušaju da skrati put ka potpunoj personalizaciji vlasti i države, kao i da sa političke scene konačno ukloni Tomislava Nikolića - čoveka koji ga je na vlast doveo i koji ga svojim prisustvom na to neprestano podseća.

Ističe da mu novčano za kampanju pomažu građani Srbije.

- Dosta ljudi širom naše zemlje je iskazalo spremnost da me podrži. Oni to čine u različitim oblicima, volonterskim radom, davanjem lokala u zakup po simboličnim cenama itd. Tim ljudima je preko glave partokratije, samovolje i agresije - kaže on.

Međutim, ne želi da otkriva imena finansijera.

- Neću otkrivati njihova imena pre nego što zakon to nalaže, jer ne želim da ih dovodim u neprijatnosti i stavljam na listu za odstrel. Jedan od glavnih ciljeva moje borbe je da od proleća u Srbiji više ne bude straha i pretnji prema političkim neistomišljenicima. Kampanja će biti finansirana iz domaćih izvora, i to ne tajkunskih - ističe Jeremić.

BONUS VIDEO:

U ovim gradovima Srbije u januaru se desio BEJBI BUM!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.