Dačića primio zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD
Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Ministar u Vašingtonu

Dačića primio zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD

Ministar će 65. Molitvenom doručku u hotelu "Vašington Hilton" prisustvovati na poziv kongresmena Dzona Buzmana i Kristofera Konsa
Objavljeno: 08:21h

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se u Vašingtonu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Hojtom Jiem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije prisustvovaće Molitvenom doručku na kome je tradicionalno počasni gost predsednik SAD, a ove godine upravo inaugurisani američki predsednik Donald Tramp.

Dačić će se, pored Molitvenog doručka, sastati sa zvaničicima Kongresa i administracije SAD, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Ministar će 65. Molitvenom doručku u hotelu "Vašington Hilton" prisustvovati na poziv kongresmena Dzona Buzmana i Kristofera Konsa. Svake godine, prvog četvrtka u februaru, predsednik Sjedinjenih Američkih Država i članovi američkog Kongresa okupe domaće političare i goste, kao i zvaničnike i prijatelje iz više od 140 zemalja širom sveta da razmene prijateljske poruke kroz molitvu. To je prilika da se zaboravi na međusobne razlike, uspostave lični kontakti i unapređuje međunarodna saradnja i komunikacija.

BONUS VIDEO:

DEPONIJA U SRCU BEOGRADA! U podzemni prolaz kod Vuka ni pacovi ne smeju da privire (1. deo)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.