(EKSKLUZIVNO) CIPRAS U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU: Bato Jugović ugostio grčkog premijera! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

dobri prijatelji

(EKSKLUZIVNO) CIPRAS U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU: Bato Jugović ugostio grčkog premijera! (FOTO)

Jugović i Cipras su dobri prijatelji, a grčki lider je pio pivo po preporuci našeg političara
Objavljeno: 12:18h

Nekadašnji potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović, koji planira da se kandiduje za predsednika Srbije, okačio je na svoj Fejsbuk profil sliku sa premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom, koji je u dvodnevnoj poseti Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jugović je dobar drug sa grčkim premijerom, pa se na slici koju je okačio vidi da su nakon svečanog dočeka, sastanaka sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, predsednikom Tomislavom Nikolićem, i ministrima, izašli u zasluženi provod.

Pošto se znaju od ranije, Jugović je uzvratio gostoprimstvo Ciprasu. Kako je napisao "Konačno sam imao priliku da uzvratim gostoprimstvo drugu Aleksisu i njegovim saradnicima. Poslednjih godina sam u Atini uživao u njihovom gostoprimstvu. Živela Srbija, živela Grčka, živela levica".

Jugović i Cipras su uživali u jednom klubu u Beogradu, gde su se na zahtev grčkog premijera svirali hitovi poput "Đurđevdana" i "Ederlezi". Kako "Espreso" saznaje, proveli su se odlično, uživali u poznatim hitovima, pričali o svemu sem politici, a grčki premijer je pio pivo po reporuci Jugovića.

Inače, Cipras i Jugović su dugogodišnji prijatelji, a fotografija ispod je nastala u doba kad je Cipras još uvek bio opozicioni lider u Grčkoj. I tada mu je Jugović avao podršku:

Bonus video:

ESPRESO TVITER Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.