Ništa od jake Srbije: Dinkić tražio da se URS izbriše iz registra! (VIDEO)

Pravo iznenađenje

Ništa od jake Srbije: Dinkić tražio da se URS izbriše iz registra! (VIDEO)

Nakon odlaska Dinkića iz partije ubrzo se razišla i ostala stranačka infrastruktura, a sada je kraj vrlo blizu
Objavljeno:

Ministar u nekoliko vlada i bivši predsednik Ujedinjenih regiona Srbije, Mlađan Dinkić, podneo je Ministarstvu državne uprave zahtev da se njegovo ime izbriše iz registra političkih partija gde je upisan kao zastupnik te partije. Stefanović smenjen, DS pokušala to da zataška! Beogradski dnevnik "Danas" saznaje da je Dinkić u istom dopisu istakao i da, što se njega tiče, to ministarstvo može da pokrene postupak brisanja URS iz registra, "pošto ta partija ne postoji već više od godinu dana".

On je, kako se navodi, dao ostavku u partiji u martu prošle godine koju je usvojilo Predsedništvo stranke, ali se potom partija raspala a stranačka skupština nikada se nije sastala da usvoji njegovu ostavku. Dinkić je u odgovoru izrazio sumnju da će se to ikada i desiti te zatražio od Ministarstva da se njegovo ime kao zastupnika izbriše iz registra. Da je meni neko dao da čuvam džamiju, ja bih rekao... Pošto odluku o gašenju partije treba da donese Skupština URS, koja prema njegovom mišljenju se više neće sastajati, on je Ministarstvu poručio da mogu da pokrenu postupak brisanja partije.

činila je deo vlasti u Srbiji gotovo sve vreme od oktobarskih promena 2000. godine u jednoj od kampanja zagovarala "jake regione" i "jaku Srbiju"
Danas

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.