TOMINA SAVETNICA: Nikolića podržava 82 odsto birača SNS!
Foto: Zorana Jevtić

sigurni u pobedu

TOMINA SAVETNICA: Nikolića podržava 82 odsto birača SNS!

- Tomislav Nikolić je pokazao i dokazao kako se poštuje Ustav i gradi imidž Srbije - kazala je Pak
Objavljeno:

Savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića Stanislava Pak izjavila je da Nikolića kao kandidata za predsednika Srbije podržava 82 odsto birača SNS.

Ona je rekla da su građani prepoznali dosadašnje rezultate aktuelnog predsednika i o tome svedoči podatak da je tri puta jači od sledećeg kandidata za predsednika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tomislav Nikolić je pokazao i dokazao kako se poštuje Ustav i gradi imidž Srbije rekla je Pak za današnje beogradske "Večernje novosti". Ona je rekla da o "veličini" i "moralnim osobinama" Nikolića govore njegovi potezi, među kojima je i taj da građane stavi ispred partije koju je osnovao i kojoj je predao Srbiju na upravljanje, pobedivši na izborima. Predsednik Nikolić rekao je početkom januara da bi ga iznenadila kandidatura Vučića na predsedničkim izborima i dodao da smatra da Vučić dobro obavlja posao predsednika Vlade. Nikolić je ponovio da se sa Vučićem dogovorio da odluku o svojoj ponovnoj kandidaturi za predsednika Srbije zajedno saopšte 15. februara, na praznik Sretenje.

Bonus video:

Sve duži spisak kandidata za predsednika!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.