IZ ILIĆEVE STRANKE TVRDE: Niko nas ne napušta u Vojvodini
Foto: Nebojša Mandić

demantuju!

IZ ILIĆEVE STRANKE TVRDE: Niko nas ne napušta u Vojvodini

Gradski odbor Nove Srbije Novi Sad je na sastanku održanom u utorak 24.01.2017. godine, doneo jednoglasnu odluku da podržava politiku koju vodi predsednik stranke Velimir Ilić
Objavljeno: 13:13h

- Povodom izjava pojedinih ljudi koji se predstavljaju kao funkcioneri i članovi Nove Srbije sa teritorije Vojvodine, oštro demantujemo navode o napuštanju stranke i prelasku u takozvani Srpski vojvođanski pokret - kažu u Novoj Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, na sastanku Izvršnog odbora i Predsedništva Nove Srbije donete su odluke o raspuštanju pomenutih opštinskih i gradskih odbora koji su pripremali urušavanje stranke. Pečati tih odbora su proglašeni nevažećim, a ovlašćenja predsednicima odbora oduzeta shodno Statutu stranke, što je informativna služba Nove Srbije jutros objavila. Gradski odbor Nove Srbije Novi Sad je na sastanku održanom u utorak 24.01.2017. godine, doneo jednoglasnu odluku da podržava politiku koju vodi predsednik stranke Velimir Ilić i jedinstveni stav da ćemo nastaviti saradnju sa svim političkim strankama sa kojima smo do sada imali korektne odnose, saopštili su iz stranke Velje Ilića.

Bonus video:

Zašto smo se smejali srpskim političarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.