JEREMIĆ: Afera sa visokim računima vodi ka privatizaciji EPS-a!
Foto: Fonet

opasno!

JEREMIĆ: Afera sa visokim računima vodi ka privatizaciji EPS-a!

Predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj i budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je večeras u Kraljevu da je, iako se ovih dana govori o Elektroprivredi Srbije zbog afere sa visokim računima za struju, privatizacija ovog sistema veća i direktnija opasnost po ekonomski suverenitet i bolji život gradjana
Objavljeno:

"Plašim se da afere o navodnoj nesposobnosti nekih stručnih kadrova vode ka zaključku da je EPS neophodno privatizovati, i prodati, i da je jedino kroz privatizaciju EPS-a moguće ostvariti efikasan menadžment ovog ključnog javnog preduzeća. Kada postanem predsednik, tako nešto neću dozvoliti", rekao je Jeremić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je ocenio da je EPS vitalni resurs od državnog i nacionalnog interesa prve kategorije, što se pokazalo i tokom bombardovanja Jugoslavije 1999. godine."Ono što treba uraditi umesto privatizacije koja se sprema, to je uvodjenje profesionalnog menadžmenta, a ne partijskog i poslušničkog", rekao je Jeremić.

BRATISLAV JUGOVIĆ O ZAHTEVU DVERI DA VULIN PODNESE OSTAVKU: Boško Obradović je zloupotrebio novac jedne velike srpske svetinje! (FOTO)

Bonus video

Zemun pod ledom iz vazduha

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.