BRATISLAV JUGOVIĆ O ZAHTEVU DVERI DA VULIN PODNESE OSTAVKU: Boško Obradović je zloupotrebio novac jedne velike srpske svetinje! (FOTO)
Foto: News1

UZVRATIO UDARAC!

BRATISLAV JUGOVIĆ O ZAHTEVU DVERI DA VULIN PODNESE OSTAVKU: Boško Obradović je zloupotrebio novac jedne velike srpske svetinje! (FOTO)

Bratislav Jugović kaže da je Boško Obradović poslednji koji treba da sudi o moralu...
Objavljeno:

Bratislav Jugović, kandidat za predsednika Srbije i bivši potpredsednik Pokreta socijalista reagovao je na zahtev "Dveri", da Vulin podnese ostavku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Stefan Jokić

- O moralu Aleksandra Vulina neka sude levičari i birači levice. Poslednji ko treba da sudi o moralu Aleksandra Vulina je Boško Obradović. Vulinova borba za očuvanje Kosova i Metohije je borba za koju Obradović nikada ne bi imao ni snage, ni hrabrosti. Za razliku od Obradovića koji je iz Dveri isterao sjajne patriote među kojima je i Vladan Glišić, Vulin je smenio saradnika koji je zloupotrebuo vozilo Vlade Republike Srbije. Odgovorno tvrdim da je Boško Obradović zloupotrebio novac jedne velike srpske svetinje i da je on poslednja osoba koja može da govori o borbi za Kosovo i Metohiju. On je poslednja osoba koja može da govori o porodici i o moralu. Sa svima sa kojima je nešto stvarao se razišao. Za razliku od Obradovića, kad je reč o istinskoj borbi za Srbiju i njen integriteg Aleksandar Vulin i kod bivših saradnika među kojima sam i ja ima svedoke da je častan i hrabar. Da li postoji bivši Obradovićev saradnik koji će pozitivno govoriti o njemu i njegovim namerama? Ne postoji kao što ni Obradović neće postojati na političkoj sceni Srbije, kaže Bratislav Jugović.

JABLANOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Vulin: Niko ne sme da zloupotrebljava službene automobile!

Podsećamo, pokret Dveri zatražio je da ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin hitno podnese ostavku nakon skandala sa zloupotrebom službenog vozila Vlade za, kako se navodi, trgovinu narkoticima.

Bonus video

Zemun pod ledom iz vazduha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.