LJAJIĆ ZA ESPRESO: Zukorlić je patološki lažov, ako se ne kandidujem podržaću kandidata vlasti!
Foto: Beta

žestok odgovor

LJAJIĆ ZA ESPRESO: Zukorlić je patološki lažov, ako se ne kandidujem podržaću kandidata vlasti!

Ministar Ljajić je rekao da je sve što je Zukorlić izjavio u vezi njegove i Ugljaninove podrške Vuku Jeremiću obična izmišljotina
Objavljeno: 23:14h

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, u izjavi za Espreso rekao je da je Muamer Zukorlić patološki lažov, i da je sve što je rekao u vezi njegove i Ugljaninove podrške Vuku Jeremiću obična izmišljotina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ja nisam u svom životu video takvog patološkog lažova, i sve to radi u cilju da se dodvori Vučiću. On optužuje druge da rade protiv Vučića, kako bi se on dodvorio njemu. Moj stav je jasan, ako se ja ne kandidujem za predsednika, podržaćemo zajedničkog kandidata vladajuće koalicije - rekao je Ljajić za Espreso.

foto: Beta

Prema njegovim rečima, isto važi i za Sulejmana Ugljanina.

- Dali smo korektnu ponudu, da podržimo zajedničkog kandidata, a da zauzvrat sledeće godine Ugljanina podržimo za predsednika nacionalnog saveta - rekao je Ljajić, i dodao da Turska nema vremena da se bavi Srbijom u ovom trenutku, pored svih svojih problema, sa kojima se susreće trenutno.

Da podsetimo, Muamer Zukorlić je ranije za Espreso izjavio da će Ljajić i Ugljanin podržati Jeremića zbog dogovora sa jednom turskom grupacijom.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Goran Vesić

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.