ZUKORLIĆ OPTUŽUJE: Ugljanin i Ljajić će podržati Jeremića, Turcima je u interesu da on pobedi!
Foto: Filip Plavčić

muamer otkriva

ZUKORLIĆ OPTUŽUJE: Ugljanin i Ljajić će podržati Jeremića, Turcima je u interesu da on pobedi!

Bivši muftija je rekao da će Ugljanin verovatno dati javnu podršku, a Ljajić će ga podržati nezvanično
Objavljeno: 11:23h

Narodni poslanik i bivši muftija Muamer Zukorlić, rekao je za Espreso da je vrlo interesantna izjava Sulejmana Ugljanina da će dati podršku na predsedničkim izborima Vuku Jeremiću, a da je nedavno potpisao strateški sporazum sa Rasimom Ljajićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zukorlić kaže da je interesantno i to da je Rasim Ljajić izjavio da će zajedno izaći na izbore sa Sulejmanom Ugljaninom.

- Ljajić je sastavni deo vladajuće većine u Vladi Srbije. To je vrlo licemerna igra od strane Rasima Ljajića. Moje informacije su da je jedna vrlo ozbiljna turska grupacija zainteresovana za pobedu Vuka Jeremića, da su u pitanju stari dogovori, iz perioda dok je on bio ministar inostranih poslova. Tada je započeo izvesne poduhvate koji su u interesu sa tim faktorima, i pošto sada ova vlast ne igra baš po volji tih turskih faktora, oni bi jako želeli da pobedi Jeremić, jer bi opet ti interesi realizovali - rekao je Zukorlić.

foto: Filip Plavčić

Prema njegovim rečima, upravo po toj liniji Ugljanin javno igra za Vuka Jeremića.

- Do mene je došla informacija da je trebalo da dođe do susreta Jeremića i Ljajića, mislim da ni to ne treba isključiti, jer mislim da postoji neki tihi dogovor da Ljajić možda nezvanično podrži Jeremića, a Ugljanin javno, i da se to odvije preko tog strateškog partnerstva koji su oni potpisali - rekao je Zukorlić.

Odgovor Rasima Ljajića čitajte u toku dana na Espresu.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Muamer Zukorlić čita tvitove o sebi

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.