Zlatibor Lončar i fudbaleri Partizana na bazenu zemunskog klana U ŠILEROVOJ! Velja Ilić pokazao novu fotku ministra zdravlja! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, ozonpress

velja nastavlja da optužuje

Zlatibor Lončar i fudbaleri Partizana na bazenu zemunskog klana U ŠILEROVOJ! Velja Ilić pokazao novu fotku ministra zdravlja! (FOTO)

Lider Nove Srbije isključio je iz stranke Dragana Jovanovića, potpredsednika te partije, ali i objavio novu zanimljivu fotografiju ministra
Objavljeno: 14:39h

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je danas da je potpredsednik NS Dragan Jovanović isključen iz te stranke zbog, kako je naveo, ponašanja koje je suprotno odlukama Predsedništva i Izvršnog odbora.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ilić tvrdi da je Jovanović "bio na zadatku da NS nestane s političke scene i da svi pređu u Srpsku naprednu stranku".

foto: Ozonpress

BIO SAM NAJBLIŽI VELJIN SARADNIK, SAD SAM MU NAJGORI: Ilić vodi prljavu kampanju!

Lider NS je na konferenciji za novinare pokazao novu fotografiju na kojoj se, kako Ilić tvrdi, vidi ministar zdravlja Zlatibor Lončar s nekoliko osoba na bazenu zemunskog klana u Šilerovoj ulici.

foto: ozonpress

- Premijer Vučić kaže: "Velja Ilić laže". Lončar je operisao tatu Dušana Spasojevića, pa ga odveo u kafić da ga časti. Evo ga Lončar opet u Šilerovoj, i to kod bazena s "doktorom ubicom" koji je osuđen za one svedoke što su uklonjeni i koji je pobegao u Kanadu. Evo ga doktor na uglu zajedno s Lončarom i ljudima iz zemunskog klana. Šta je radio na bazenu u Šilerovoj ako je bio u kafiću zbog tate? Ovo je sigurno posle operacije babe. Morao je neko i babu da operiše - šaljivo je prokomentarisao Ilić, prenosi Ozon press.

ŽIVKOVIĆ O FOTOGRAFIJI LONČARA I ŠIPTARA: Gospodo ministri, tužioci, sudije - ZAŠTO NEMA VAŠIH KOMENTARA?! (FOTO)

Međutim, još uvek nije jasno ko je četvrta osoba (skroz desno) na fotografiji koju je pokazao Ilić. Da li je u pitanju Miroslav Risović, o kome se pisalo kao o doktoru zemunskog klana zaduženom za eliminacije njihovih protivnika koji bi dospeli u Klinični centar, za sada nije poznato. Pomenuti Risović je, kako se spekuliše, pobegao u Kanadu, gde je dobio papire. Iako je Srbija tražila njegovo izručenje, kanadske vlasti se za sada oglušuju o te zahteve.

foto: ozonpress

S Lončarove leve i desne strane su bivši fudbaleri Partizana Danko Lazović i Dragoljub Jeremić.

VELIMIR ILIĆ OTKRIVA: Ovo NIJE jedina fotografija Lončara sa zemunskim klanom!

Takođe, nije do kraja jasno gde je snimljena pomenuta fotografija. Ako je verovati Velji Iliću, ona je napravljena na bazenu zemunskog klana u zloglasnoj Šilerovoj, zdanju koje je uništeno u policijskoj akciji "Sablja" posle ubistva premijera Zorana Đinđića.

foto: Slobodan Miljević

Ilić je pre nekoliko dana pokazao fotografiju Lončara s Dušanom Spasojevićem, a ministar se pravdao premijeru da je slika nastala nakon operacije Spasojevićevog oca.

VUČIĆ O LONČARU I ZEMUNSKOM KLANU: Pitao sam ga odakle fotografija, ako se dokaže da je povezan - SMENA!

- Gospodine Vučiću, Lončar nije mogao da operiše tad jer je bio na specijalizaciji te godine. Nijedan doktor na specijalizaciji ne može da uđe u operacionu salu da operiše. U njegovoj biografiji lepo piše da je tad bio na specijalizaciji. To su nam potvrdili i lekari Kliničkog centra koji su nam poslali dopis u kome stoji da lekari na specijalizaciji ne mogu da operišu. To je jedna najobičnija laž - poručuje lider Nove Srbije.

Lončara je zemunski klan zvao Tibi! Nove optužbe na račun ministra zdravlja! (VIDEO)

foto: ozonpress

(Espreso.co.rs / Ozon press)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.