Vacić: Đurića znam iz studentskih dana, smenio me iz sujete!
Foto: Dragan Udovičić

iskreno o svemu

Vacić: Đurića znam iz studentskih dana, smenio me iz sujete!

Bivši savetnik u Kancelariji za KiM, Miša Vacić kazao je u intervjuu portalu Espreso da ne zna zašto ga je Marko Đurić smenio, ali i da nije kriminalac, iako ga satanizuju deset godina.
Objavljeno:

- Već deset godina sam satanizovan, i uvek sam s osmehom na to reagovao. Satanizuju me oni koji su pljačkali ovaj narod. Nisam kriminalac, dinara nisam ukrao, nikog nisam slagao, nikoga oštetio! Ja sam osuđen zbog verbalnog delikta! Sam sam bio žrtva policijske represije, političke podmetačine - kazao je Miša Vacić, sada već bivši savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju u intervjuu za Espreso.

Kazao je da Marka Đurića zna već 12 godina, još iz studentskih dana, sa pravnog fakulteta koji su pohađali u isto vreme.

- Mišljenje o njemu ću zadržati o sebi. Što me je otpustio - morate da pitate njega. Ja imam samo pretpostavke - kaže Vacić.

VACIĆ OTKRIVA: Nisam ispao glup, nisam dao da me zbune na N1!

- Meni je nejasno rešenje o raskidu ugovora, mislim da nije u interesu države, ni naroda. Voleo bih da je reč o sujeti Marka Đurića, a ne o njegovoj saradnji sa albanskim lobijem.

foto: Dragana Udovičić

Osvrnuo se i na televizijsko gostovanje, za koje mnogi misle da mu je "zaradilo" otkaz.

- Iako mnogi sada govore da sam ispao glup i da sam se zbunio, ja baš nisam dao da me zbune i pokolebaju na televiziji N1. Nisam dao da me zbune time što će mi postaviti više puta pitanje "Ko te je zaposlio" - rekao je Vacić za Espreso.

Miša Vacić je odgovarao na sva vaša pitanja, BEZ CENZURE! (VIDEO)

Kazao je i da se ne stidi niti svoje prošlosti, niti toga što je na televiziji priznao da je primljen u Vladu bez konkursa.

Nije želeo da komentariše šta će sada da radi, ali kaže da nije "rođen u fotelji", i da ga samim tim i ne mora sačekati nova funkcija.

foto: Dragana Udovičić

Kazao je i da je Saša Janković agent stranih interesa, kao i Vuk Jeremić.

- Osuđujem sve što radi lažni zaštitnik građana - kazao je Vacić.

VACIĆ NA UDARU TVITERAŠA! Brutalne prozivke na njegov račun, a dobio je i PESMICU! (FOTO) (VIDEO)

Ne planira da uđe ni u jednu stranku, otkrio je.

On se osvrnuo i na svoje putovanje vozom koji je oslikan motivima Srbije trebalo da iz Beograda stigne u Kosovsku Mitrovicu.

foto: Espreso.co.rs

- Voz nije provokacija, provokacija je paljenje manastira iz 13. veka, ili kad na vašoj teritoriji proglasi nezavisnost.

- O Aleksandru Vučiću i svemu što radi Vlada imam samo najpozitivnije mišljenje, kazao je Vacić.

Ceo intervju sa Vacićem možete pogledati ovde:

Bonus video:

ESPRESO TVITER Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.