NEĆU DA BUDEM TERET, PRIHVATAM PUNU ODGOVORNOST: Jablanović objasnio razloge za ostavku!
Foto: Fonet

OGLASIO SE BIVŠI FUNKCIONER

NEĆU DA BUDEM TERET, PRIHVATAM PUNU ODGOVORNOST: Jablanović objasnio razloge za ostavku!

"Poslednji napadi bez dokaza kakvi su svojstveni pojedinim dnevnim novinama u Srbiji prešli su granicu ukusa i realnosti i prešli u svet mašte i fikcije. U tom svetu sve što je od strane Vlade Srbije pozitivno i dobro urađeno predstavljeno je kao loše i kriminalno", ocenio je Jablanović
Objavljeno: 11:37h

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Jablanović, podneo je neopozivu ostavku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je saopštio, na to se odlučio nakon što su se u javnosti pojavile informacije o hapšenju njegovog brata Marka Jablanovića koji se u trenutku privođenja nalazio u službenom vozilu Ministarstva rada.

U saopštenju dostavljenom medijima, Jablanović je naveo da zarad svoje časti i časti svojih saradnika na sebe prihvata punu odgovornost zato što je dozvolio da se toga dana u službenom vozilu prevezu njegov brat sa suprugom, ali da "nikako ne prihvata lažne optužbe" da je u službenom vozilu načinjeno krivični delo i prodavana droga.

JABLANOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Vulin: Niko ne sme da zloupotrebljava službene automobile!

"Moj ministar Aleksandar Vulin i naš tim vodili su i vodiće Ministarstvo za rad bolje nego iko pre njih. Jao kao deo tog tima ne želim nijednog trenutka da budem teret, makar i optužbe koje su iznete na moj račun bile i lažne, a na sudu ću dokazati da to i jesu", naveo je Jablanović.

foto: Fonet

On je istakao da je "kao mali deo Vlade Srbije sam dao svoj trud da naša zemlja i sistem budu bolji i pravedniji" i da će to raditi i ubuduće. "Poslednji napadi bez dokaza kakvi su svojstveni pojedinim dnevnim novinama u Srbiji prešli su granicu ukusa i realnosti i prešli u svet mašte i fikcije. U tom svetu sve što je od strane Vlade Srbije pozitivno i dobro urađeno predstavljeno je kao loše i kriminalno", ocenio je Jablanović. Marku Jablanoviću, bratu državnog sekretara u Ministarstvu za rad i zapošljavanje Aleksandra Jablanovića, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je sa još tri osobe učestvovao u proizvodnji i rasturanju 2,8 kilograma marihuane, preneli su mediji.

BONUS VIDEO:

Anketa: Pitali smo građane da li znaju da su banci dužni 986 evra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.