PAJTIĆ O VULINU: Umesto da podnese ostavku što mu je ministarstvo deo mafije, on će istražiti ko službenim autom ide po burek
Foto: Stefan Jokić

oštro

PAJTIĆ O VULINU: Umesto da podnese ostavku što mu je ministarstvo deo mafije, on će istražiti ko službenim autom ide po burek

Pajtić se osvrnuo na događaj koji je ovih dana uzburkao javnost
Objavljeno: 11:02h

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić na svoj Tviter nalog okačio je status u kojem je isprozivao ministra rada Aleksandra Vulina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pajtić je na Tviteru napisao "Umesto da podnese ostavku zato što mu je ministarstvo deo distributivnog lanca mafije, Vulin će istražiti ko službenim autom ide po burek".

On se osvrnuo na događaj koji je ovih dana uzburkao javnost, kada je rođeni brat državnog sekretara u Ministarstvu za rad Aleksandra Jablanovića Marko Jablanović uhapšen zbog sumnje da diluje drogu. Droga je navodno pronađena u automobilu Vlade, koje je vozio Jablanovićev brat.

Jablanović je danas, kako je objasnio Aleksandar Vulin, podneo ostavku jer je ustupio automobil licu koje nije imalo pravo da ga koristi.

Pajtić je odmah posle ovog tvita postavio još jedan, u kojem je opet "opleo" po ministru Vulinu. On je napisao "Apropo g. Vulina, mali kviz. Ako se ministar građevinarstva juče UGRADIO, šta je učinio ministar rada?".

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Goran Vesić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.