PRIKRIVENE ZVERI ili kako se borci za ljudska prava pretvaraju u KRVOLOKE kad im dođe vreme?
Foto: Profimedia/Reuters

oni žive

PRIKRIVENE ZVERI ili kako se borci za ljudska prava pretvaraju u KRVOLOKE kad im dođe vreme?

Neće on postati normalan nikad, skrnav je to gen, ali bar se deklarisao, pa možemo da pređemo na drugu stranu ulice kad ga vidimo. I da upozorimo decu da se nikad ne igraju sa njegovom decom
Objavljeno:

Tako je ovaj jedan, čiji ustaški izbljuvak smo ovih dana mogli da čujemo i vidimo, posle rata postao antifašista, borac za pravdu, za Galaksiju... I mnogi su mu poverovali. Pa i sad, kad je stoka razotkrivena, onako... Blage reakcije od normalnih. A druge zveri, naravno, besne su u pljuvanju, i još besnije što još uvek moraju da se prikrivaju.

I nikom ništa. Svi se prave blesavi. Ovo ratno huškanje bilo i prošlo, prikriveno, zaboravljeno, pa otkriveno, pa će opet da se zaboravi. A ljudi, deca - mrtvi. Zauvek.

Ima i jedan koji je sad izrazito proevropski analitičar svakodnevnice. Kažu i poznavalac istorije. A pisao je u četničkom magazinu "Pogledi", koji je 90-tih pripremao teren za Srebrenicu. Ali ok, taj je barem imao snage da kaže "jeste, jeo sam govna, bio sam glup".

foto: AP

Iskren ili ne, ali bar je priznao da je bio zver. Vukodlak. I rispekt za to. Mislim, neće on postati normalan nikad, skrnav je to gen, ali bar se deklarisao, pa možemo da pređemo na drugu stranu ulice kad ga vidimo. I da upozorimo decu da se nikad ne igraju sa njegovom decom.

Ima jedna poznata dama koja za sebe misli da je moćan pisac (btw, sve "vredno" što je u suštini uradila bila je dobra i strateški odrađena udaja), koja je takođe stalno sarađivala sa ovim istim Pogledima, dok su na naslovnicama marširali, marširali četnici sa kamama u šakama.

Pa je i ona danas najveći borac za prava (upiši at will) i najveći neprijatelj mržnje, nacionalizma i svega što nije lepo i šareno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.