PRIKRIVENE ZVERI ili kako se borci za ljudska prava pretvaraju u KRVOLOKE kad im dođe vreme?
Foto: Profimedia/Reuters

oni žive

PRIKRIVENE ZVERI ili kako se borci za ljudska prava pretvaraju u KRVOLOKE kad im dođe vreme?

Neće on postati normalan nikad, skrnav je to gen, ali bar se deklarisao, pa možemo da pređemo na drugu stranu ulice kad ga vidimo. I da upozorimo decu da se nikad ne igraju sa njegovom decom
Objavljeno:

Postoji jedna posebna vrsta zveri, možemo ih nazvati i ne-ljudima, ako hoćete, koja živi među nama i uspešno se skriva, godinama, decenijama. Ne znamo o kome je reč, sve dok nije kasno.

Kad su vremena teška, ratna, mutna, ove zveri se lako poznaju po svojoj krvožednosti. Nije bitno da li će lično da kolju, siluju ili nabijaju bebe druge nacionalnosti na kolac, ili će svojim bezumnim i podlim izjavama da na ruke ispiraju mozgove mladih, koji će posle umesto njih da rade ovo nabrojano.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zveri, u mnogim oblicima, trijumfuju u krvavom ratu: Oni su tada, kad su godine krvavog, punog meseca, potpuno u svom elementu. Iza njih ostaju neljudski smrad, leševi, uništene ljudske sudbine, uništene sudbine buduće dece...

Zveri pljuju, galame, viču... Ljudi umiru.

"Jasenovac je bio radni logor, pravi spas za one Srbe koji su tamo smešteni". "Nisu Srbi tamo ubijani, to je ciganska izmišljotina". "Ustaše su bili na braniku domovine, sjajni momci".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.