BIO SAM NAJBLIŽI VELJIN SARADNIK, SAD SAM MU NAJGORI: Ilić vodi prljavu kampanju!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Youtube printscreen

sukob na desnici

BIO SAM NAJBLIŽI VELJIN SARADNIK, SAD SAM MU NAJGORI: Ilić vodi prljavu kampanju!

Potpredsednik Nove Srbije Dragan Jovanović odgovara na optužbe Velje Ilića o tome kako se godinama zataškava udes u kome je on učestvovao
Objavljeno: 14:02h

- To što je Velja Ilić kazao o meni govori više o njemu, nego o meni. To je prljava kampanja, služi se netačnim ili delimično tačnim podacima iz prošlosti, ja se neću boriti tako - kaže potpredsednik i poslanik Nove Srbije, Dragan Jovanović na optužbe Ilića o tome kako se godinama zataškava udes u kome je učestvovao, a koji je imao smrtni ishod.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Godinama sam bio najbliži čovek Velimira Ilića, i bio sam mu dobar, a sad sam odjednom najgori - kaže Jovanović za Espreso i dodaje da je to zato što su politička mišljenja počela da im se razlikuju.

foto: Fonet

- Ja ostajem u stranci, a sve što imam s Ilićem rešiću na organima stranke. Naša vizija kuda Nova Srbija treba da ide dalje se razlikuje - kaže Jovanović i napominje da je razmimoilaženje krenulo s pričama o kandidaturi za predsedničke izbore.

LETI PERJE NA SVE STRANE! Velja Ilić optužio do juče najbližeg saradnika za saobraćajku sa smrtnim ishodom!

foto: Fonet

O udesu i istrazi koju je Ilić pominjao, nije želeo da daje komentar.

- On je imao saobraćajnu nesreću sa smrtnim slučajem. To se drži godinama u fioci i suđenje još nije završeno. Poslanici NS iz Topole su tražili da se razjasni ova nesreća sa smrtnim slučajem. Treba da se presudi - ako je kriv, mora da vrati mandat građanima, jer u kampanji nije tako pričao, rekao je da će biti oslobođen - kazao je ranije danas Ilić za N1.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.