LETI PERJE NA SVE STRANE! Velja Ilić optužio do juče najbližeg saradnika za saobraćajku sa smrtnim ishodom!
Foto: Fonet

sukobi u NS

LETI PERJE NA SVE STRANE! Velja Ilić optužio do juče najbližeg saradnika za saobraćajku sa smrtnim ishodom!

Ilić je podsetio da je Nova Srbija sa Jovanovićem u prošlosti već imala problema, navodeći kao primer udes u kojem je učestvovao 2012. godine, a čija se istraga, kako je naveo, "već godinama drži u fioci"
Objavljeno:

Lider Nove Srbije Velimir Ilić danas je "prozvao" svog dojučerašnjeg najbližeg saradnika Dragana Jovanovića, inače potpredsednika NS, za saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ilić je podsetio da je Nova Srbija sa Jovanovićem u prošlosti već imala problema, navodeći kao primer udes u kojem je učestvovao 2012. godine, a čija se istraga, kako je naveo, "već godinama drži u fioci".

"On je imao saobraćajnu nesreću sa smrtnim slučajem. To se drži godinama u fioci i suđenje još nije završeno. Poslanici NS iz Topole su tražili da se razjasni ova nesreća sa smrtnim slučajem. Treba da se presudi - ako je kriv, mora da vrati mandat građanima, jer u kampanji nije tako pričao, rekao je da će biti oslobođen", ocenio je Ilić za N1.

Podsetimo, pomenuta nesreća se dogodila 23. februara 2012. godine, kada su se Đorđe Aleksić (56) iz sela Blaznava kod Topole i njegov 14-godišnji sin Marko vraćali kući. Na njih je tada naleteo „pežo 607” za čijim volanom je bio Jovanović, tadašnji gradonačelnik Topole. Udarac je odbacio nesrećnog Đorđa nekoliko metara dalje, u smet, dok je dečak, srećom, ostao nepovređen. Aleksić je potom preminuo u kragujevačkoj bolnici.

BONUS VIDEO:

Anketa: Pitali smo građane da li znaju da su banci dužni 986 evra

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.