VUČIĆ SUTRA KOD LUKAŠENKA: Premijer u poseti Belorusiji 26. i 27. januara
Foto: Stefan Jokić/Fonet

najava susreta

VUČIĆ SUTRA KOD LUKAŠENKA: Premijer u poseti Belorusiji 26. i 27. januara

Premijer Srbije će se u Minsku susresti sa najvišim zvaničnicima ove države
Objavljeno:

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće 26. i 27. januara 2017. godine u zvaničnoj poseti Republici Belorusiji, saopšteno je iz Kancelarije za saradnju sa medijima.

Tom prilikom premijer Vučić imaće odvojene bilateralne susrete sa predsednikom Republike Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i premijerom Andrejom Kobjakovim, sa kojim će prisustvovati ceremoniji potpisivanja više međudržavnih sporazuma. Srpski premijer sastaće se i sa predsednikom Saveta Republike Nacionalne Skupštine Republike Belorusije Mihailom Mjasnikovičem i predsednikom Predstavničkog Doma Nacionalne Skupštine Republike Belorusije Vladimirom Andrejčenkom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom svog boravka u Minsku, premijer Vučić obići će „Minsku fabriku automobila“, gde će posetiti izložbu minske fabrike traktora i građevinske tehnike.

U okviru zvanične posete Belorusiji predviđeno je da premijer Vučić položi venac na Spomenik Pobede u Minsku, a planiran je i obilazak Hrama Svih Svetih i Beloruskog državnog muzeja istorije Velikog otadžbinskog rata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.