MIŠA VACIĆ DOBIO OTKAZ: Đurić OBJASNIO zašto mu se zahvalio na saradnji!
Foto: Filip Plavčić

povredio radnu disciplinu

MIŠA VACIĆ DOBIO OTKAZ: Đurić OBJASNIO zašto mu se zahvalio na saradnji!

Poslovi kojim se Kancelarije bavi su dovoljno ozbiljni i osetljivi da bi se mogla tolerisati bilo kakva vrsta samovoljnih javnih istupa njenih službenika ili angažovanih lica, rekao je Đurić
Objavljeno: 14:04h

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, odlučio je da se zahvali na saradnji Miši Vaciću, tako da on više neće biti angažovan u Kancelariji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Vacić je mojom odlukom angažovan u Kancelariji za KiM, po osnovu privremenog ugovora o delu, na poslovima podrške u humanitarnim aktivnostima u pokrajini, a ne kao državni službenik ili savetnik kako se predstavljao. U periodu od dva meseca, više puta je bez moje saglasnosti, koordinacije i ovlašćenja samovoljno koristio Kancelariju za ličnu promociju, čime je povredio radnu disciplinu.

Očigledno je da i Vacić ne razlikuje status i ovlašćenja državnog službenika ili poziciji savetnika (direktora) koja uzgred ne postoji sistematizacijom radnih mesta, od lica angažovanog po osnovu privremenog ugovora o delu za obavljanje određenog posla.

Miša Vacić za Espreso: Smenio me je šiptarski lobi!

- Poslovi kojim se Kancelarije bavi su dovoljno ozbiljni i osetljivi da bi se mogla tolerisati bilo kakva vrsta samovoljnih javnih istupa njenih službenika ili angažovanih lica, i zbog toga, ali i činjenice da je u predstojećem periodu smanjena potreba za daljim njegovim angažovanjem na poverenim poslovima, Vaciću je raskinut ugovor o delu, koji je važio do kraja meseca - rekao je Đurić.

Podsetimo, Miša Vacić danas je gostovao na TV N1 gde se, između ostalog, pohvalio da je u kancelariji angažovan jer ima višegodišnji staž u aktivizmu oko Kosova.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.