NAPAD NA VUČIĆA u Srebrenici: SIPA pokreće, Tužilaštvo BiH obustavlja istrage
Foto: Printscreen/youtube

i dalje traje...

NAPAD NA VUČIĆA u Srebrenici: SIPA pokreće, Tužilaštvo BiH obustavlja istrage

Istražioci Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) pokušavaju da dođu do novih informacija kako bi ponovo pokrenuli istragu vezanu za pokušaj ubistva premijera Srbije Aleksandra Vučića 2015. godine tokom komemoracije u Srebrenici
Objavljeno: 23:06h

Istražioci Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) pokušavaju da dođu do novih informacija kako bi ponovo pokrenuli istragu vezanu za pokušaj ubistva premijera Srbije Aleksandra Vučića 2015. godine tokom komemoracije u Srebrenici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema nezvaničnim informacijama, istražioci SIPA koji rade na ovom slučaju nalaze su u problemu jer je Tužilaštvo BiH već obustavilo istrage za dve osobe protiv kojih su oni dostavili izveštaje.

- Potrebni su nam novi podaci kako bi pokrenuli novu istragu i prosledili izveštaj Tužilaštvu BiH, od kojih očekujemo da podignu optužnicu. Upravo zbog toga smo odlučili da pokušamo sa objavljivanjem fotografija napadača – ističe izvor blizak istrazi.

On je pojasnio da će, ukoliko dobiju nove informacije za koje se ispostave da su tačne, odmah biti pokrenuta nova istraga...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.