DVERI SE SVIM SNAGA BORE PROTIV ODRŽAVANJA EVROPRAJDA: Podnose zvaničan ZAHTEV VLADI za otkazivanje
Prajd, Foto: Marko Nikolić

SAOPŠTENO

DVERI SE SVIM SNAGA BORE PROTIV ODRŽAVANJA EVROPRAJDA: Podnose zvaničan ZAHTEV VLADI za otkazivanje

Patriotski blok podržava sve narodne litije i porodične šetnje protiv organizacije Evroprajda 2022 - saopštile su Dveri

Objavljeno:

Predstavnici Dveri i Uspravne Srbije predaće sutra u ime Patriotskog bloka Vladi Srbije i resornom Ministarstvu unutrašnjih poslova zvaničan zahtev za otkazivanjem Evroprajda 2022, saopšteno je iz te stranke.

Prajd
foto: Marko Nikolić

Patriotski blok, koji čine Srpski pokret Dveri, Ravnogorski pokret, Uspravna Srbija, Nova snaga Srbije, Pirotska nova snaga, Glas naroda, Lekari i roditelji za nauku i etiku, Pravo na izbor i Ne damo đedovinu, ocenjuju da je reč o sramnoj manifestaciji koja, kako se navodi, "provocira većinsku Srbiju, vređa javni moral, krši Ustav i zakone o javnom okupljanju i javnom redu i miru i predstavlja opasnost po zdravlje i bezbednost građana".

- Upozoravamo javnost da ovde nije u pitanju samo gej paradiranje srpskom prestonicom sedam dana u septembru, već i namera jedne agresivne i totalitarne ideologije lažnih ljudskih prava da okupira čitavo naše društvo - tvrdi se.

- Njihove prave namere ne završavaju se sa gej paradom već idu mnogo dalje u pravcu legalizacije homoseksualnih lažnih brakova, usvajanja dece od strane ovih protivprirodnih zajednica, promocije homoseksualizma, biseksualizma, promene pola i transrodnosti maloletnim licima u našim udžbenicima, vrtićima, školama, zakonima, medijima….- dodaje se u saopštenju.

dveri
foto: Profimedia

Patriotski blok podržava sve narodne litije i porodične šetnje protiv organizacije Evroprajda 2022, koje će se ovih dana održati širom Srbije u Кraljevu, Valjevu, Čačku, Zaječaru…

Posebno pozivamo sve naše pristalice i porodične ljude da se odazovu na veliku narodnu litiju koja će se održati u nedelju, 28. avgusta na Veliku Gospojinu u Beogradu sa početkom u 18 časova ispred Srpske Patrijaršije. Vreme je da se probudi i ustane hrišćanska, slobodarska i rodoljubiva Srbija i spreči da antihrišćanske i antiporodične vrednosti zavladaju našim društvom i državom.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.