JEREMIĆU PAKUJU AFERU: Izmislili da duguje Borisu Tadiću 300.000 evra!
Foto: Profimedia

kampanja je žestoka

JEREMIĆU PAKUJU AFERU: Izmislili da duguje Borisu Tadiću 300.000 evra!

Konstantin Samofalov, funkcioner SDS, kaže za Espreso da je krenula negativna kampanja protiv Jeremića i Jankovića, a da je to znak da je vlast u panici
Objavljeno: 15:53h

Konstantin Samofalov, funkcioner Socijaldemokratske stranke, kaže za Espreso da je krenula negativna kampanja protiv Vuka Jeremića i Saše Jankovića, a da je to znak da je vlast u panici zbog predstojećih predsedničkih izbora.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Samofalov je na svoj Tviter nalog postavio prepisku s novinarom jednog beogradskog tabloida. U prepisci novinar pita Samofalova da li je razlog što SDS nije podržao Jeremića za predsedničkog kandidata, to što Jeremić Tadiću duguje 300.000 evra, o kakvom dugu je reč i iz kog perioda je dug.

Dok Janković i Jeremić cepaju opoziciju, šta mislite, ko najviše profitira?

Samofalov je novinarki odgovorio da ima veliko poštovanje prema novinarskoj profesiji, ali na ovakvo pitanje ne može drugačije da odgovori, osim da prenese svojim urednicima da na idiotska pitanja ne odgovara.

foto: Beta

Samofalov za Espreso kaže da je ovo pitanje novinara "novina bliskih vlasti samo početak negativne kampanje protiv Jeremića, i da se isto dešava i s Jankovićem".

foto: Fonet

- Meni je neprijatno što moram ovako da se postavim, ali na ovakva pitanja se nemože drugačije odgovoriti. Svedoci smo negativne kampanje koja se vodi i protiv Jeremića i Jankovića. To je jasan znak da je vlast u panici, i zato se dešavaju napadi na sve političke protivnike. Ovo za navodni dug su gluposti i izmišljotine, od toga nema ništa. A, ono što je najgore je da će izmišljotina i sabotaža tek da bude - tvrdi Samofalov.

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.