DAČIĆ OTVORIO DUŠU: S kojom svetskom političarkom je lumpovao do 3 ujutru, a koja mu je poslala poklon s njenim likom! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, AP, Reuters, Zorana Jevtić

ivica dominira

DAČIĆ OTVORIO DUŠU: S kojom svetskom političarkom je lumpovao do 3 ujutru, a koja mu je poslala poklon s njenim likom! (VIDEO)

Šef srpske diplomatije otkriva kako je pogodio mere jednoj zgodnoj ruskoj političarki, kao i čime je šokirao svetske zvaničnike na svečanom balu
Objavljeno: 15:38h

Ivica Dačić sinoć je u popularnoj TV emisiji "Amidži Šou" pričao o svojim diplomatskim aktivnostima na jedan sasvim neuobičajen način. On je otkrio brojne dogodovštine o svetskim političarima, i pokazao kako na jedan neposredan način komunicira sa većinom njih. Evo nekoliko anegdota koje je ispričao Dačić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Oprosti mi Ketrin

Dačić je blagonaklono govorio o Ketrin Ešton i kazao kako je ona mnogo pomogla Srbiju, naročito tokom dijaloga u Briselu. Međutim, otkrio je i kako je od nje na poklon dobio paklicu cigareta, kada je došao u Brisel, ali i kako mu ih je uručila tajno, "da ne vidi Hašim Tači".

foto: Fonet

- Ona kad je bila ovde rekla je da žuri, da ide kući, da mora da spava, a ostala je do tri ujutru, nisam mogao da je izbacim. Znate šta sam joj pevao? "Oprosti mi Katrin" - kazao je Dačić i izazvao smeh u studiju.

Merkel ili Mogerini?

Na pitanje koja mu je draža, Merkelova ili Mogerini, odgovorio je da je lepša Federika Mogerini, ali da mora da misli na miraz, pa da je Merkel "jača".

foto: AP

"Da zakopčam jeleče..."

Portparolka ruskog ministarstva Zaharova dobila je od Ivice Dačič jelek, a povela se polemika i kako je naš šef diplomatije pogodio broj ove zgodne Ruskinje.

- Kad se sretnemo na raznim mestima, ja njoj uvek poljubim ruku, Lavrov me udaljava od nje... Kad je dolazio Lavrov, spremio sam jelek za nju, ali kako nije došla, poslao sam ga po njemu. Nisam znao meru, pitao sam Lavrova, ali nije hteo da mi kaže. Sama je postavila na Fejsbuk da sam joj ja to poklonio, i da je čudi što je poslednje dugme otkopčano, i kako joj je pogodio mere - prepričao je Dačić.

- Ali s obzirom da je od Dačića ne čudi me - kazala je Ruskinja.

Od nje je zauzvrat dobio tompus, sa njenim likom.

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.