SKANDAL U PRIZRENU: Srbin uhapšen zbog jakne s 4 ocila!
Foto: Nemanja Pančić

kupovao hranu za decu...

SKANDAL U PRIZRENU: Srbin uhapšen zbog jakne s 4 ocila!

Malobrojni Srbi iz Prizrena svedoče da je uhapšen Branimir Gligorijević iz povratničkog sela Novaka, a jedini povod za privođenje vide u njegovoj jakni sa oznakama Srbije
Objavljeno: 15:01h

Malobrojni Srbi iz Prizrena svedoče da je uhapšen Branimir Gligorijević iz povratničkog sela Novaka, a jedini povod za privođenje vide u njegovoj jakni sa oznakama Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Branimir Gligorijević (32) iz Novaka, povratničkog sela udaljenog desetak kilometara od Prizrena, uhapšen je danas oko podneva u Prizrenu. Po nezvaničnim saznanjima "Novosti" Branimir je uhapšen po izlasku iz automobila u centru grada, gde je krenuo da kupi namirnice za decu.

- Kosovska policija je uhapsila Gligorijevića kada je izlazio iz kola kao da su ga očekivali - kažu malobrojni Srbi iz Prizrena, napominjući da jedini povod hapšenja može biti njegova jakna sa oznakama Srbije, odnosno četiri ocila. Gligorijević sa suprugom i dvoje male dece živi u selu Novake, gde se trenutno nalazi dvadesetak Srba koji su uplašeni ovih hapšenjem. Inače, on će biti zadržan u pritvoru a očekuje se da ga sasluša istražni sudija.

Bonus video: IZAŠLE KVOTE ZA NOVOG PREDSEDNIKA SRBIJE! Ko je sigurica, a ko iznenađenje?

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.