Čeda Jovanović: Da razgovaramo sa DS, pa sa Jankovićem!
Foto: Dragana Udovičić

Lider ldp-a o izborima!

Čeda Jovanović: Da razgovaramo sa DS, pa sa Jankovićem!

"Kandidatura Jankovića je prilika da se u tom poslu nadjemo zajedno, ali da bismo bili uspessni treba da se dogovorimo oko onoga ssto on treba da radi", rekao je Jovanović
Objavljeno: 14:57h

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je danas da očekuje ozbiljan i iskren razgovor sa Demokratskom strankom u vezi sa predsedničkim izborima, a zatim i sa Sašom Jankovićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ističući da je potrebno postići dogovor oko programa i politike, Jovanović je objasnio da podrška Jankoviću nije uslovljena dogovorom sa DS-om, koji je ranije podržao kandidaturu aktuelnog ombudsmana.

"Kandidatura Jankovića je prilika da se u tom poslu nadjemo zajedno, ali da bismo bili uspessni treba da se dogovorimo oko onoga ssto on treba da radi", rekao je Jovanović.

Kako je rekao, njegova kandidatura je, poslednja opcija, kojoj se ne raduje i ne želi je i ponavlja da želi dogovor sa DS-om i Jankovićem. Jovanović je dodao da ga je razočarala najava kandidature Vuka Jeremića, kao i da smatra da bi nova kandidatura sadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića bila loša za zemlju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.