DAČIĆ: Bolji sam kandidat za predsednika od Tome!
Foto: Dragana Udovičić

skromno!

DAČIĆ: Bolji sam kandidat za predsednika od Tome!

Odnosi SPS i SNS nikad nisu bili bolji, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je rekao da bi bio bolji kandidat za predsednika od Nikolića
Objavljeno:

On je objasnio i zašto je “zaćutao” na temu da li će biti kandidat na predsedničkim izborima, pošto je ranije najavljivao da će 2017. ući u trku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zašto sam zaćutao, nisam zaćutao, prosto pristupam ovoj temi veoma odgovorno. Vladajuća koalicija mora odgovorno da pristupi ovoj temi jer je 21:21 za sve nas koji smo u vladajućoj koaliciji kandidat vladajuće koalicije, zajednički, dobije izbore. Nije sada više bitno ko je kandidat, ako postoji zajedništvo onda za budućnost te koalicije naravno su bitni rezultati predsedničkih izbora. Zato je naš stav da mi, mi ćemo učestvovati na izborima imati svog kandidata ali ako je Aleksandar Vučić zainteresovan da o tome razgovaramo mi smo spremni da razgovaramo o zajedničkom predsedničkom kandidatu koji će dobiti izbore - rekao je on. On takođe kaže i da bi bio bolji kandidat od Tomislava Nikolića, ali i da se nije sam predložio Aleksandru Vučiću. - Zašto bih se ja predlagao, ja govorim o tome koji su , pa nismo uopšte razgovarali o tome, samo govorim o rezultatima, ja sam predsednik stranke koja se još nije dogovorila o tome hoće li imati zajedničkog kandidata, u ovom trenutku ja mogu da razgovaram kad se Vučić vratii iz Indije, sešće, razgovaraće naši partijski organi. Mi smo zajedno, prema tome taj naš odnos Vučić-Dačić, SNS-SPS i naši koalicioni partneri garantuje pobedu Vučića u prvom krugu. Mislim da je to za političku stabilnost Srbije veoma znajačno - rekao je on.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.